Puincontainer huren in Zwolle

Bij grote werkzaamheden zoals het verbouwen van een badkamer of het vervangen van een dak komt vaak een hoop puinafval vrij. Woont u in de omgeving van Zwolle en werkt u aan een dergelijk project? Dan raden wij u het gebruik van een aan. Onze puincontainers worden geleverd door heel , dus ook bij u in Zwolle. Onder deze tekst vindt u de prijzen van onze voordelige containers. Bij de weergegeven prijs zit de afvalverwerking, het transport en de eerste vier weken aan huur inbegrepen. Voor bijkomende kosten achteraf komt u niet te staan, omdat wij geen borg voor onze containers rekenen.

Waarom een puincontainer huren in Zwolle?

Puinafval is door zijn grootte en gewicht vaak lastig om zelf op te ruimen. Wilt u voorkomen dat u vaak heen en weer naar het milieustation moet rijden en daar zware stukken puin moet uitladen? Dan is een puincontainer echt onmisbaar. Wij zorgen er dan voor dat er een lege container bij u in Zwolle wordt geplaatst, halen deze naderhand weer op en verwerken uw afval. Dit scheelt u uitzoekwerk, energie en tijd. U zult dan ook snel merken dat uw klus een stuk sneller en efficiënter verloopt als u onze bak eenmaal voor de deur heeft staan.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer?

In een puincontainer kunnen materialen zoals stenen, beton, tegels, grind, dakpannen, porselein, keramiek en metselresten gegooid worden. Deze materialen worden gerekend onder schoon puin. Omdat wij het puin op een duurzame manier recyclen en laten hergebruiken voor o.a. de wegenbouw, is het niet toegestaan om andersoortig afval in de container te doen. Wanneer achteraf blijkt dat dit toch gebeurd is, dan worden er helaas extra kosten in rekening gebracht. Weet u nu al dat u meerdere soorten afval met uw klus zal gaan produceren? Maak dan gebruik van een container voor gemengde bouwstoffen of grofvuil. Laat u op onze website adviseren door onze ‘containerhulp’ of neem bij twijfel contact op met een van onze medewerkers. Alle bakken voor de regio Zwolle zijn beschikbaar in verschillende formaten, schat goed in welke maat u nodig heeft, zodat wij al uw afval in een keer voor u mee kunnen nemen.

Een puincontainer met spoed huren voor in Zwolle

Op een werkdag kunt u profiteren van ‘vandaag besteld = vandaag geleverd’. Deze mogelijkheid bieden wij enkel bij bestellingen voor 9 uur in de ochtend en u dient hier expliciet voor te kiezen. Ook een levering op zaterdag kan in Zwolle voor u verzorgd worden. Dit zijn beide extra diensten en er wordt een kleine toeslag voor in rekening gebracht. Dit wordt duidelijk vermeld tijdens het bestellen.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10