Vandaag container huren

Met spoed een ? Geen probleem, voor €25,- extra kunnen we een container met spoed voor u plaatsen.

We berekenen €25,- extra voor een spoedplaatsing omdat de planning op een werkdag om 17:00 sluit. Dus als u na 17:00 een container bestelt voor de volgende dag of ‘s-ochtends voor 9:00 een container bestelt voor dezelfde dag dan moeten we de planning weer omgooien om de container toch nog even snel voor u te plaatsen, daarom kost deze service €25,- extra.

Spoedplaatsing geldt alleen voor containers die geplaatst moeten worden, niet bij containers die gewisseld moeten worden. Voor spoedbestellingen is het niet mogelijk een plaatsingsvoorkeur (van bijvoorbeeld tussen 7:00 en 9:00) door te geven. spoedplaatsingen worden gewoon dezelfde dag nog geplaatst tussen 07:00 en 18:00 maar we kunnen in die gevallen geen voorkeurstijd beloven.

Als het later dan 9:00 is en u wil toch nog vandaag met spoed een container hebben, bel ons dan even met de vraag wat er nog mogelijk is. Want soms kunnen we toch nog wel wat voor u regelen. U kunt onze planning van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot en met 18:00 bereiken op ons landelijke telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief).

Wij zijn gespecialiseerd in het snel plaatsen van containers in heel . Dus als u nu direct, met spoed een container nodig heeft dan kunnen wij bijna altijd (tegen een meerprijs) vandaag nog een afvalcontainer bezorgen.

* Let op: Voor spoedplaatsingen en voor de levering op één van de waddeneilanden wordt toeslag gerekend. Belt u gerust even met de medewerkers van afvalcontainerbestellen.nl om een geschikte prijs af te spreken.

Vestigingen:/