Container huren Borger-Odoorn

Wilt u graag een container huren in Borger-Odoorn? Afvalcontainerbestellen.nl levert voordelige containers door heel Nederland in combinatie met een uitstekende service. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres wanneer u uw afval wilt laten afvoeren in deze gemeente in Drenthe. De actuele all-in tarieven van onze afvalcontainers staan hieronder vermeld.

Waarom een container huren in Borger-Odoorn?

Een afvalcontainer is een handig hulpmiddel tijdens een verbouwing of flinke klus. De grove afvalstoffen die hierbij vrijkomen zijn namelijk niet geschikt voor uw reguliere huiscontainer. Een container huren in Borger-Odoorn via onze website is dan ook de ideale oplossing om van uw grofvuil af te komen. Onze werkwijze houdt in dat wij een lege container voor uw deur plaatsen, welke u binnen vier weken kunt vullen. Wij halen de volle container vervolgens op en zorgen ervoor dat uw grofvuil verwerkt wordt door een erkend afvalverwerker. Deze diensten zitten inbegrepen in de prijzen van onze containers.

Welke container in Borger-Odoorn heeft u nodig?

Welke container geschikt is in uw situatie is afhankelijk van het type afvalsoort dat u wilt laten afvoeren. Wanneer u enkel een muurtje heeft gesloopt, dan volstaat een puincontainer. Bent u echter bezig met een uitgebreide verbouwing, dan kunt u het beste een container voor bouwafval bestellen. Op onze website kunt u op de verschillende containerpagina’s lezen wat er specifiek in de afvalbalk mag. Bovendien worden onze afvalcontainers in verschillende formaten geleverd, tussen 3m³ en 40m³. Zo kunt u bij ons altijd een container vinden die geschikt is voor uw situatie.

Met spoed of op zaterdag container huren in Borger-Odoorn

Wilt u zo snel mogelijk een afvalcontainer ontvangen? Maak dan gebruik van onze spoedservice! U kunt vandaag een container huren in Borger-Odoorn en deze diezelfde dag nog geleverd krijgen. Mits u uw bestelling voor 9 uur ’s ochtends op een werkdag plaatst. Ook leveren wij containers op zaterdagen. Wel rekenen wij een kleine toeslag voor deze diensten.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10