Container huren Leidsche Rijn

Bent u bezig met een grote renovatie of verbouwing in Leidsche Rijn? Dan kunt u uw afval eenvoudig laten afvoeren met een afvalcontainer. Via onze website kunt u eenvoudig een container huren voor de regio Leidsche Rijn. In de onderstaande lijst vindt u onze huidige tarieven. Hier komen achteraf geen bijkomende kosten bij kijken.

Waarom een container huren in Leidsche Rijn?

Na een grote verbouwing is er waarschijnlijk veel afval vrijgekomen. Via onze website kunt u eenvoudig een container huren in Leidsche Rijn om dit grofvuil af te laten voeren. Dit is de meest efficiënte manier om van uw afval af te komen. Zelf naar een milieustraat rijden neemt namelijk veel tijd en middelen in beslag. Wanneer u een afvalcontainer bestelt via onze webshop, plaatsen wij een lege afvalbak voor uw deur. Het enige wat u hoeft te doen is uw grofvuil hierin te gooien. Vervolgens regelen wij de rest.

Welke container in Leidsche Rijn heeft u nodig?

Onze afvalcontainers worden aangeboden in vele soorten en maten, zodat u altijd een container kunt bestellen die groot genoeg is om uw afval in één keer mee af te laten voeren. Zo kunt u bij ons een container bestellen voor puin, groenafval, dakafval, bouwafval, grondafval (schoon en vuil) en houtafval. Op de productpagina van iedere afvalcontainer staat precies vermeld welke afvalsoort geschikt is en hoe groot de container is.

Met spoed of op zaterdag container huren in Leidsche Rijn

Wilt u vandaag nog een container ontvangen? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice en profiteren van een snelle levering. Wanneer u op een werkdag vóór 9 uur ’s ochtends een container bestelt, kan deze nog op diezelfde dag geplaatst worden. Als u dit niet op tijd heeft gedaan kunt u alsnog contact met ons opnemen. Eventueel kunt u nog gebruik maken van onze spoedservice. Ook is het mogelijk om een container op een zaterdag te laten bezorgen. Beide diensten zijn beschikbaar op toeslagbasis.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10