Afvalcontainer huren voor uw tuinafval

Afvalcontainer huren voor uw tuinafval

Wegens de hoge huizenprijzen worden verhuisplannen veelal uitgesteld en in plaats daarvan worden grote klusprojecten in en rondom het huis gestart, zoals het verbouwen van de tuin. Gaat u ook uw tuin flink onder handen nemen? Dan is het huren van een afvalcontainer voor uw tuinafval geen overbodige luxe. Hiermee kunt u namelijk het vrijgekomen makkelijk verzamelen en door ons laten recyclen. Meer over deze containers leest u in dit nieuwsbericht.

Tuinafval in groenafvalcontainer

Zoals gezegd kunt u uw tuinafval deponeren in een , maar over wat voor afval spreken wij dan zoal? Bij een tuinverbouwing komen onder andere veel resten van takken, bladeren, plantenresten, slootvuil (zoals vers riet), snoeiafval en GFT afval vrij. Wat echter niet in een groencontainer mag is , , dikke boomstammen en graszoden. Ook mag u niet in een groenafvalcontainer deponeren. Hiervoor kunt u een puin- en steencontainer huren.

Beschikbare groencontainers

Er zijn vijf verschillende beschikbare maten groenafvalcontainers te bestellen bij Afvalcontainerbestellen.nl. Namelijk met een inhoud van 3 m3, 6 m3, 10 m3, 20 m3 en 40 m3. Weet u niet precies welk formaat het beste bij uw klus past, dan kunt u gerust onze medewerkers om advies vragen, dit kan zowel telefonisch als per mail. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.

De vermeldde prijzen op de website zijn all-in prijzen, dus inclusief het leveren, ophalen en verwerken van het tuinafval. De container komen wij leveren op de door u aangegeven plek, dus waarschijnlijk zo dicht als mogelijk bij de verbouwde tuin. Daarnaast leveren wij in heel , dus ook bij u!

Groencontainer via Afvalcontainerbestellen.nl

Dus, heeft u een flinke tuinklus in het vooruitzicht en wilt u een groencontainer via Afvalcontainerbestellen.nl huren? Dan kunt u eenvoudig en voordelig via onze website een groencontainer voor uw tuinafval huren! Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend met ons op!