Goede voornemens voor huis en tuin? Dit is onze tip! | Afvalcontainerbestellen.nl

Goede voornemens voor huis en tuin? Dit is onze tip!

De woontrends voor 2022 vliegen ons inmiddels al een aantal maanden om de oren: een onderhoudsarme pvc-vloer, een nieuwe rustgevende kleur op de muren of alle ramen en deuren die vervangen moeten worden door een modern, metalen alternatief. Veel mensen kiezen ervoor om hun geld te investeren in het opknappen van hun huis en zien dit als een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Bij Afvalcontainerbestellen.nl weten we dat een verbouwing behoorlijk wat tijd en energie kan kosten. Daarom helpen we u dit proces te vergemakkelijken met onze containeroplossingen op maat!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Zodra u een verbouwing op de planning heeft staan, wordt er al gauw van alles op papier gezet: hoeveel gaat het kosten en hoe lang gaat het duren? Er wordt echter nog wel eens over het hoofd gezien hoeveel afval er vrijkomt bij een verbouwing en vooral hoeveel moeite het kost om het zelf af te voeren. Vergeet daarom niet om een afvalcontainer mee te nemen in uw voorbereiding!

Kies de juiste afvalcontainer

Niet al het afval is hetzelfde, dus zijn er ook verschillende containers om uit te kiezen. Gaat u bijvoorbeeld uw badkamer opknappen? Dan komt een puincontainer van pas. Gaat u uw tuin opnieuw indelen? Huur dan een groencontainer! Zo zijn er in totaal 7 verschillende soorten afvalstromen waar u een container voor kunt huren. Bekijk op de pagina’s van de desbetreffende container welke het beste bij uw klus past.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende formaten. Ons kleinste formaat, de 3m2 container, is ideaal wanneer u een verbouwing van slechts 1 ruimte op de planning heeft staan, bijvoorbeeld de badkamer. Gaat u voor een renovatie van meerdere kamers of zelfs uw hele huis? Kies dan voor een van onze grotere formaten. Deze lopen op tot maar liefst 40m2!

Met spoed een container bestellen?

Toch vergeten om een container mee te nemen in de voorbereiding, waardoor u nu met een grote hoeveelheid afval opgescheept zit? Dan kunt u met spoed een container bestellen via onze . Plaats uw bestelling voor 9:00 uur op een doordeweekse dag, en wij zorgen dat u dezelfde dag nog uw afval in de container kunt deponeren! Daarnaast kunt u ook na 09:00 uur altijd nog even contact met ons opnemen om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.