Grofvuil wegbrengen in Nootdorp niet meer mogelijk | Afvalcontainer bestellen

Grofvuil wegbrengen in Nootdorp niet meer mogelijk

Sinds 1 januari 2023 is het voor inwoners van de gemeente niet meer mogelijk om , gips, , geïmpregneerd /dwarsliggers en naar de milieustraat aan de Molenweg te brengen. Dus bent u bezig met een verbouwing of een opruiming, of gaat u hier binnenkort mee beginnen? Dan is het belangrijk dat u weet wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot het wegbrengen van uw .

Waar kunt u nu uw grofvuil wegbrengen?

Nu u uw grofvuil niet meer naar de milieustraat in kunt brengen, zijn er nog drie andere mogelijkheden die u kunt overwegen, namelijk:

  • Op de website van de gemeente staat momenteel aangegeven dat u uw afval kunt brengen bij de milieustraten in , en . Net als in moet u voor al deze milieustraten een speciale pas hebben. Daarnaast moet u betalen voor het dumpen van bouw- en sloopafval, en puin.
  • Wilt u niet verder rijden om uw afval weg te brengen en/of heeft u hier simpelweg de middelen niet voor? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw grofvuil door de milieustraat te laten ophalen. Let op, alleen particulieren kunnen dit doen. Bij bedrijven wordt geen grofvuil ingezameld. Daarnaast kan alleen grofvuil worden ingezameld. Puin moet u nog steeds zelf afvoeren.
  • Tot slot kunt u er ook voor kiezen om een container te huren. Met een bouwafvalcontainer van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u bijvoorbeeld grofvuil, gips én puin kwijt. Dit scheelt u een hoop ritjes en daarmee bespaart u tijd. U kunt uw kwijt in een container.

Hoe huurt u een container via Afvalcontainerbestellen.nl?

Weet u al welke container u wilt huren? Dan is het belangrijk dat u het juiste container formaat kiest. U kunt vervolgens eenvoudig uw bestelling plaatsen via deze website. Wij bezorgen de container dan de volgende werkdag. Heeft u de container dezelfde dag nog nodig? Dan kunt u gebruikmaken van onze spoedlevering. Hiervoor dient u de bestelling voor 9.00 uur te plaatsen. Mocht u de bestelling net iets later willen plaatsen, neem dan even met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.