Aanwezigheid bij levering container | Afvalcontainerbestellen.nl

Moet u aanwezig zijn als wij een afvalcontainer plaatsen?

Als u plannen heeft om een verbouwing aan uw huis te verrichten, kunt u ervan uitgaan dat u met veel afval komt te zitten. Hierin biedt een afvalcontainer de perfecte oplossing om de grote hoeveelheden afval kwijt te raken. Afvalcontainerbestellen.nl rekent een all-in tarief voor het plaatsen, huren en ophalen van de container. Daarnaast wordt ook het afval op een milieubewuste wijze voor u weggewerkt. Wij kunnen de container van maandag tot en met bij u plaatsen. Kunt u eigenlijk niet aanwezig zijn bij het plaatsen van de container? Dan zorgen wij er geheel zelf voor dat de container alsnog op de gewenste plek komt te staan. Lees hieronder verder hoe u een container zonder uw aanwezigheid kunt laten plaatsen!

Aanwezigheid tijdens containerlevering is niet nodig

Voor sommige klanten is het lastig om doordeweeks of in het weekend een hele dag thuis te blijven om bij de plaatsing van de container aanwezig te zijn. U kunt immers niet altijd een vrije dag opnemen en wij willen dit ook niet van onze klanten vragen. Daarom hoeft u niet aanwezig te zijn wanneer de chauffeur de container komt brengen of ophalen. De chauffeur zal de container zo dicht mogelijk plaatsen op de opgegeven locatie. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat er voldoende ruimte is om de container te plaatsen. Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk om, mits nodig, een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van de container. Lees in deze blog meer over wanneer u een vergunning nodig heeft voor een container!

Extra informatie doorgeven

Het kan voorkomen dat u de container op een specifieke plaats wilt laten plaatsen. Het makkelijkst is als u in dit geval aanwezig bent bij de plaatsing, maar als dit echt niet kan, kunt u ook een notitie achterlaten voor de chauffeur. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u bij het vakje ‘extra info’ bijzonderheden doorgeven, waar onze chauffeur vervolgens rekening mee kan houden bij het plaatsen van de container.

Afvalcontainer huren bij Afvalcontainerbestellen.nl

Afvalcontainersbestellen.nl heeft een brede collectie aan containers, die allemaal geschikt zijn voor verschillende klussen binnen of buiten het huis. Wilt u ook uw zorgen over afval uit handen geven? Plaats dan binnen enkele minuten een bestelling!

Twijfelt u of u voor de juiste container kiest? Neem in dat geval op met onze klantenservice. Hier kunt u al uw vragen kwijt!