Home » Producten

Afvalcontainer

Ik wil een container huren voor

Bent u aan het klussen, opruimen of verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig om het vrijgekomen afval af te voeren? Dan kunt u bij ons eenvoudig online een afvalcontainer huren! Onderstaand vindt u bakken voor iedere afvalsoort, tegen een erg scherpe all-in prijs! Wij leveren in heel Nederland, van maandag tot en met zaterdag! Wanneer u een geschikte bak voor uw klus heeft gevonden, dan kunt u deze eenvoudig afrekenen met Ideal, PayPal, creditcard of achteraf met Afterpay.

Welk afval mag er in de afvalcontainer

Wij snappen dat niet iedereen dagelijks een afvalcontainer huurt, dus hoe bepaal je wat de juiste bak is voor uw klus? Het is belangrijk om eerst te bepalen welke afvalsoorten vrijkomen tijdens uw klus. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen, dan komt er gemengd bouw- en sloopafval vrij. In dit geval moet u een container voor bouwafval huren. Heeft u een muurtje gesloopt of wilt u tegels weggooien? Dan is een puincontainer gewenst. Bij iedere afvalcontainer op onze website staat vermeld welke afvalsoorten hierin gestort mogen worden, maar ook wat er absoluut niet gestort mag worden! Zorg dat u hier van te voren goed over nadenkt, zodat u niet achteraf met extra kosten komt te zitten omdat er verkeerd afval in de bak zit.

Formaat afvalcontainer

Nadat u de juiste afvalsoort heeft bepaalt, moet u nadenken over het formaat afvalcontainer dat u nodig heeft. Een 3m3 afvalcontainer is even groot als een gemiddelde parkeerplaats en is geschikt voor kleine klussen. Particulieren hebben vrijwel altijd genoeg aan een 3m3, 6m3 of 10m3 container, maar wij bieden ook 20m3 en 40m3 containers aan voor zeer grote klussen.

Plaatsing afvalcontainers

Zorg altijd dat er genoeg ruimte gereserveerd is voor de afvalcontainer, zodat onze chauffeurs de bak op de gewenste plek kunnen plaatsen. Heeft u toch teveel afval en wilt u de container wisselen? Geen probleem! Bestel gewoon een nieuwe bak middels onze website en geeft tijdens het afrekenproces aan dat het een wissel betreft.