Container huren Schiedam

Regelmatig krijgen we van inwoners van Schiedam de vraag of ze een container bij ons kunnen huren. Een afvalcontainer is namelijk ideaal voor het afvoeren van grote hoeveelheden afval, en in een stad als Schiedam vinden er nou eenmaal veel sloopwerkzaamheden, verbouwingen en opruimingen plaats. Afvalcontainerbestellen.nl levert afvalcontainers door heel Nederland, dus ook in Schiedam en haar historische binnenstad. Via onze website kunt u eenvoudig een container bestellen en deze op de door u gewenste locatie laten plaatsen.

Container huren Schiedam | Afvalcontainer bestellen

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Schiedam?

Het soort afvalcontainer dat u bij uw klus in Schiedam nodig heeft, hangt af van het soort afval dat bij uw klus vrijkomt. We hebben bijvoorbeeld puincontainers, bouwafval containers, maar ook houtcontainers en nog een aantal andere containers voor verschillende afvalsoorten. Op onze website kunt u lezen wat voor soort afval u in welke container kunt laten afvoeren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afmetingen voor uw container. Zo kunt u altijd een container vinden die bij uw hoeveelheid afval past. Voor kleine klussen bieden we u bijvoorbeeld een 3m3 container aan, terwijl we voor mega klussen de 40 kuub container beschikbaar hebben. Wanneer u nog vragen heeft over het soort container dat u moet bestellen, kunt u vrijblijvend onze klantenservice bellen.

Wat kost een container huren Schiedam?

Het is goed om te weten dat u bij Afvalcontainerbestellen.nl een all-in prijs betaalt voor uw container in Schiedam. Dit houdt in dat u voor de prijs van de container o.a. vier weken huur krijgt, dat uw container gratis door ons wordt opgehaald en dat het afval door ons op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Zo komt u met een afvalcontainer van Afvalcontainerbestellen.nl nooit voor verrassingen te staan.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Schiedam

Ook in Schiedam biedt Afvalcontainerbestellen.nl een aantal extra diensten aan. Zo kunt u in Schiedam op werkdagen voor 9 uur ’s ochtends een afvalcontainer bestellen, die we dezelfde dag nog bij u plaatsen. Deze dienstverlening hebben we speciaal in het leven geroepen voor spoedklussen. Daarnaast kunnen we ook op zaterdag afvalcontainers plaatsen. Zo staat de afvalcontainer niet nodeloos lang in de weg als u alleen in het weekend wilt klussen. Voor deze twee extra diensten betaalt u slechts een geringe toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland