Container huren Sittard

Woont u in Sittard-Geleen en heeft u een container nodig om afval af te voeren? Dan bent u bij Afvalcontainerbestellen.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en goedkoop een container huren in Sittard. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring ervoor zorgen dat als u voor 9.00 uur een container bestelt, u deze dezelfde dag nog geleverd krijgt!

Welke container heeft u nodig in Sittard?

Wij hebben het bestellen van een container zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor u. Het is nou eenmaal erg belangrijk dat u de juiste container bestelt. Welke container u nodig heeft hangt vooral af van de afvalsoort. Heeft u een hoop schoon puin over na een verbouwing? Huur dan een puincontainer! Heeft u de tuin opnieuw ingedeeld en is hierbij een boel groenafval overgebleven? Dan kunt u het best een groenafval container huren. Tot slot hoeft u alleen nog te bepalen welk formaat u nodig hebt. Een kleine container van 3m3 is qua formaat gelijk aan een parkeerplaats. In Sittard leveren wij kleine containers van 3m3 t/m grote containers van 40m3.

Wat kost een container huren Sittard?

De prijs hangt af van het soort afval dat u wilt storten. In essentie zijn alle containers hetzelfde qua uiterlijk, maar omdat u ook betaalt voor de verwerking van het afval, verschillen de prijzen van de containers. De ene afvalsoort is nou eenmaal duurder om te verwerken dan de ander. Wanneer u de container te vol laadt, of de verkeerde afvalsoort in de container stort, dan zijn we genoodzaakt om een meerprijs te rekenen.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Sittard

Voor onze klanten in Sittard en de omliggende omgeving hebben we een aantal bijzondere services. Wanneer u doordeweeks bij ons voor 9 uur bestelt, heeft u de container vandaag nog bij huis. Verder is het mogelijk om op zaterdag een container te huren! Handig wanneer u wilt klussen in het weekend. Deze diensten zijn beschikbaar wanneer u een kleine toeslag betaalt. Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust met 0900-01741

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10