Container huren Sittard

Woont u in Sittard-Geleen en heeft u een container nodig om afval af te voeren? Dan bent u bij Afvalcontainerbestellen.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en goedkoop een container huren in Sittard. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring ervoor zorgen dat als u voor 9.00 uur een container bestelt, u deze dezelfde dag nog geleverd krijgt!

Container huren Sittard | Afvalcontainer bestellen

Welke container heeft u nodig in Sittard?

Wij hebben het bestellen van een container zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor u. Het is nou eenmaal erg belangrijk dat u de juiste container bestelt. Welke container u nodig heeft hangt vooral af van de afvalsoort. Heeft u een hoop schoon puin over na een verbouwing? Huur dan een puincontainer! Heeft u de tuin opnieuw ingedeeld en is hierbij een boel groenafval overgebleven? Dan kunt u het best een groenafval container huren. Tot slot hoeft u alleen nog te bepalen welk formaat u nodig hebt. Een kleine container van 3m3 is qua formaat gelijk aan een parkeerplaats. In Sittard leveren wij kleine containers van 3m3 t/m grote containers van 40m3.

Wat kost een container huren Sittard?

De prijs hangt af van het soort afval dat u wilt storten. In essentie zijn alle containers hetzelfde qua uiterlijk, maar omdat u ook betaalt voor de verwerking van het afval, verschillen de prijzen van de containers. De ene afvalsoort is nou eenmaal duurder om te verwerken dan de ander. Wanneer u de container te vol laadt, of de verkeerde afvalsoort in de container stort, dan zijn we genoodzaakt om een meerprijs te rekenen.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Sittard

Voor onze klanten in Sittard en de omliggende omgeving hebben we een aantal bijzondere services. Wanneer u doordeweeks bij ons voor 9 uur bestelt, heeft u de container vandaag nog bij huis. Verder is het mogelijk om op zaterdag een container te huren! Handig wanneer u wilt klussen in het weekend. Deze diensten zijn beschikbaar wanneer u een kleine toeslag betaalt. Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust met 0900-01741

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

9/10
Leo van der Ent
Hellevoetsluis 2023-09-19

Prima volgens de afspraken!

10/10
Heijsteeg
Gouda 2023-09-18

Goed gebruik van gemaakt.

10/10
Aarnoud
Zeist 2023-09-17

Prima service, snel levering mogelijk (voor meer prijs). Goed meedenkende chauffeur.

9/10
Trudy
Hilversum 2023-09-16

Prima geregeld, zowel het bestellen, de levering, de behulpzame chauffeurs als wel het ophalen. Totaal geen negatiwve opmerkingen kunnen bedenken. Voor herhaling vatbaar en aan te raden

10/10
Jolanda
IJmuiden 2023-09-16

Fijne ervaring, leuke behulpzame, Vriendelijke chauffeur

10/10
babette jagtenberg
Bedgen 2023-09-16

Hele goede service voor een goede prijs! Aanrader!

10/10
John
Heel 2023-09-14

Prima bedrijf! Snel en correct!

10/10
Mohamed
Den Haag 2023-09-14

Zoals altijd … gewoon goed !!!

4703 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland