Puin afvoeren met een puincontainer | Afvalcontainer bestellen

Puin afvoeren met een puincontainer

De interieurtrends voor 2023 worden langzaamaan weer bekend gemaakt. Bent u ook uitgekeken op uw huidige badkamer of keuken en staat er een verbouwing op de planning om aan deze trends te voldoen? Dan is het huren van een puincontainer voor uw puinafval waarschijnlijk geen overbodige luxe. Als u de huidige badkamer eruit heeft gesloopt blijft er vaak een hoop puin over en dit kan gemakkelijk met een van Afvalcontainerbestellen.nl Maar wat mag er nou precies weggegooid worden in deze container en wat zijn de kosten hiervan? Dat leest u in dit nieuwsbericht.

Eenvoudig puin afvoeren met een puincontainer

U kunt heel gemakkelijk en voordelig zelf puin afvoeren. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is het formaat van uw puincontainer te bepalen. Dit is uiteraard afhankelijk van de soort klus dat u op de planning heeft staan. Gaat u alleen de badkamer verbouwen of wordt de keuken ook direct meegenomen? Bij het bepalen van het juiste formaat is het belangrijk dat u in gedachten houdt dat de puincontainer niet tot over de rand gevuld mag worden.

Als u het formaat van de puincontainer heeft bepaald, kunt u deze heel eenvoudig via de website bestellen. Na het afrekenen wordt de puincontainer door ons bij u op locatie bezorgd. Vaak is dit zelfs al mogelijk op de eerstvolgende werkdag! U kunt in de beschrijving zelf aangeven waar u de puincontainer geplaatst wilt hebben en wij regelen de rest. Houd er wel rekening mee dat er vaak twee parkeerplekken op voorhand gereserveerd moeten worden voor het plaatsen van de container. De puincontainer mag maar liefst 4 weken bij u blijven staan, dus u heeft alle tijd om de klus zorgvuldig uit te voeren. Mocht u toch nog twijfelen welk formaat u nodig heeft? Lees dan vooral dit nieuwsbericht even door over het bepalen van het juiste formaat.

Welk puin mag u afvoeren in een puincontainer?

Wat wij voornamelijk verstaan onder puinafval zijn losse brokstukken van steen en . Dit is een erg breed begrip, maar er zijn dan ook gewoon een hoop materialen die in de puincontainer afgevoerd mogen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn , (badkamer), betonresten en porselein, denk hierbij aan een wasbak of wc pot. Toch twijfels of uw afval onder puin valt? U kunt hier het volledige overzicht terugvinden van de materialen die wel en niet onder puinafval vallen. Nadat u al het puin verzameld heeft in de puincontainer, wordt het door ons opgehaald en overgebracht naar één van onze recyclingvestigingen. Zo ruimt u niet alleen uw afval op, maar bent u ook nog milieubewust bezig!

Wat zijn de kosten van puin afvoeren?

Uiteraard zijn de kosten van puin afvoeren volledig afhankelijk van het formaat van de puincontainer. Wij hanteren een all-in prijs wat inhoudt dat wij de puincontainer leveren, het puin afvoeren en ervoor zorgen dat al het afval netjes wordt verwerkt en gerecycled. Er komen dus achteraf geen onverwachte kosten meer bij. Zo hoeft u zich dus totaal geen zorgen te maken over het puin afvoeren!

Een puincontainer huren via Afvalcontainerbestellen.nl

Zoals u al heeft kunnen lezen, kan een puincontainer de klus een stuk eenvoudiger maken. Zo heeft u straks niet alleen een mooie opgeknapte badkamer of keuken, maar kunt u al het afval wat hierbij komt kijken snel en eenvoudig verwerken. Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht toch nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag door naar onze ‘vraag en antwoord’ pagina. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op onze website, telefonisch of via de mail. Wij streven ernaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.