Home » Bouwafval

Bouwafval

Ik wil een container huren voor

Bouw- en sloopafval staat ook wel bekend als gemengd afval. De bouwafval container mag niet gevuld worden met enkel een monostroom afval (één afvalsoort), zoals bijvoorbeeld alleen maar gips of vloerbedekking. De container moet gevuld worden met minimaal 50% recyclebaar afval, zoals hout, kunststof en ijzer. Met een bouwafval container, ook wel een bouwcontainer genoemd, van afvalcontainerbestellen.nl kunt u uw bouwafval eenvoudig afvoeren. Onder bouwafval vallen ook en .

Bouwafval of container huren

Heeft u bijvoorbeeld een verbouwing of grote opruiming achter de rug? Is hierbij een boel bouwafval of gemengd afval vrijgekomen? Wilt u een container huren of uw wilt u dat wij uw ophalen? Dan kunt u gewoon een bouw- en sloopafval container huren. U hoeft alleen nog een geschikt formaat container te bestellen. Een bouw- en sloopafval container huren was nog nooit zo gemakkelijk!

bouwafval, restafval, inboedel en sloopafval

Bouwafval en ophalen

U kunt gemakkelijk uw bouwafval en afvoeren met een bouwafval container van afvalcontainerbestellen.nl. Wij komen de bouw- en sloopafval container bij u thuis leveren wanneer u deze heeft afgerekend. Wanneer de container vol is kunt u ons een melding sturen, dan komen wij het ophalen. U mag een bouwafval container 4 weken laten staan na aanschaf in de . U betaald bij ons een all-in prijs, dit betekent dat wij ook zorgen voor de verwerking van het afval. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afvoeren van bouwafval en .

Welk afval mag in een bouwafval container?

Wilt u weten welk bouwafval en u mag afvoeren? Bij de desbetreffende bouw, sloop en container kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een bouwafval container niet alleen voor bouwafval, maar voor elk type gemengd afval zoals en . Let wel goed op dat u alleen het type afval stort waarvoor de container bedoeld is. Wanneer er ander afval in zit als toegestaan zullen wij een toeslag moeten rekenen. Heeft u vragen over uw afvalsoort? Belt u dan gerust even met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten in de desbetreffende container gestort mogen worden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0900-0174, of even mailen naar info@afvalcontainerbestellen.nl