Home » Bouwafval

Bouwafval container

Ik wil een container huren voor

Bouwafval staat ook wel bekend als gemengd afval. Een bouwafval container mag dan ook niet gevuld worden met enkel een monostroom afval (één afvalsoort), zoals bijvoorbeeld alleen maar gips of vloerbedekking. De container moet gevuld worden met minimaal 50% recyclebaar afval, zoals , , kunststof en ijzer. Met een bouwafval container van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u uw afval eenvoudig afvoeren, waaronder bouwafval , en .

Bouwafval container huren

Heeft u een verbouwing of grote opruiming achter de rug? Is hierbij een boel afval vrijgekomen? En wilt u daarom een bouwafval container huren zodat wij uw afval komen ophalen? Dan kunt u dit eenvoudig regelen via onze . U hoeft alleen nog een geschikt formaat container te bestellen. Een afvalcontainer huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Bouwafval afvoeren met een bouwafval container

Bouwafval ophalen

U kunt gemakkelijk uw bouwafval afvoeren met een container van Afvalcontainerbestellen.nl. Wij komen de afvalcontainer bij u thuis leveren wanneer u deze heeft afgerekend. Wanneer de container vol is kunt u ons een melding sturen, dan komen wij het afval ophalen. U mag een bouwafval container 4 weken laten staan na aanschaf in de . U betaalt bij ons een all-in prijs. Dit betekent dat wij ook zorgen voor de verwerking van het afval. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afvoeren van bouwafval.

Welk afval mag in een bouwcontainer?

Wilt u weten welk afval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende bouwcontainer kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een bouwcontainer niet alleen voor bouwafval, maar voor elk type gemengd afval zoals , en . Let wel goed op dat u alleen het type afval stort waarvoor de container bedoeld is. Wanneer er ander afval in zit als toegestaan zullen wij een toeslag moeten rekenen. Heeft u vragen over uw afvalsoort of over een bouwcontainer huren? Bel dan gerust even met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten in de desbetreffende container gestort mogen worden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0900-0174 of mail naar info@afvalcontainerbestellen.nl.