Home » Bouwafval

Bouwafval

Ik wil een container huren voor

Bouw- en sloopafval staat ook wel bekend als gemengd afval. Met een bouwafval container, ook wel een bouwcontainer genoemgd, van afvalcontainerbestellen.nl kunt u uw bouwafval eenvoudig afvoeren. Onder bouwafval vallen ook en .

Bouwafval of container huren

Heeft u bijvoorbeeld een verbouwing of grote opruiming achter de rug? Is hierbij een boel bouwafval of gemengd afval vrijgekomen? Wilt u een container huren of uw wilt u dat wij uw ophalen? Dan kunt u gewoon een bouw- en sloopafval container huren. U hoeft alleen nog een geschikt formaat container te bestellen. Een bouw- en sloopafval container huren was nog nooit zo gemakkelijk!

bouwafval, restafval, inboedel en sloopafval

Bouwafval en ophalen

U kunt gemakkelijk uw bouwafval en afvoeren met een bouwafval container van afvalcontainerbestellen.nl. Wij komen de bouw- en sloopafval container bij u thuis leveren wanneer u deze heeft afgerekend. Wanneer de container vol is kunt u ons een melding sturen, dan komen wij het ophalen. U mag een bouwafval container 4 weken laten staan na aanschaf in de . U betaald bij ons een all-in prijs, dit betekent dat wij ook zorgen voor de verwerking van het afval. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afvoeren van bouwafval en .

Welk afval mag in een bouwafval container?

Wilt u weten welk bouwafval en u mag afvoeren? Bij de desbetreffende bouw, sloop en container kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een bouwafval container niet alleen voor bouwafval, maar voor elk type gemengd afval zoals en . Let wel goed op dat u alleen het type afval stort waarvoor de container bedoeld is. Wanneer er ander afval in zit als toegestaan zullen wij een toeslag moeten rekenen. Heeft u vragen over uw afvalsoort? Belt u dan gerust even met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten in de desbetreffende container gestort mogen worden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0900-0174, of even mailen naar info@afvalcontainerbestellen.nl