Bouwafval container Bedum

Een renovatie of opruiming is een tijdrovende klus. Daarnaast komt er ook veel bouwafval bij kijken. Het huren van een kan u hier een hoop bij helpen. En zeker als u een bouwafval container huurt bij Afvalcontainerbestellen.nl. Wij ontzorgen u namelijk van een hele hoop aspecten tijdens uw verbouwing! Zowel het transport als de verwerking van uw bouwafval zit in onze service inbegrepen. Voor een overzicht van onze prijzen hebben wij hieronder een lijst geplaatst met onze all-in tarieven.

Bouwafval container huren in Bedum

Wij hanteren steeds all-in tarieven. En dat betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U betaalt een vaste prijs afhankelijk van de grootte van uw bouwafval container. Wij hebben bouwafval containers variërend tussen de en . Denk op voorhand goed na over de hoeveelheid bouwafval die u ongeveer zult hebben, want het is namelijk niet toegestaan om de bouwafval container boven de rand te vullen.

Bouwafval recyclen in Bedum

Zoals hierboven vermeld nemen wij ook de verwerking van uw afval voor onze rekening. Nadat wij de bouwafval container terug opgehaald hebben bij u, recyclen wij het afval voor u. Het enige wat wij van u verwachten is dat u rekening houdt met de materialen die u in de bouwafval gooit. Om de materialen zo goed mogelijk te kunnen recyclen, is het enkel toegestaan om bouwafval te gooien in de container. Heeft u geen idee welke materialen u wel en niet in de container mag gooien? Bekijk dan de pagina van de desbetreffende container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Bedum

Wij hebben naast onze standaard containerservice ook enkele extra services. Zo is het mogelijk om een te bestellen en deze diezelfde dag nog te ontvangen. Enige voorwaarde hierbij is dat de bouwcontainer op een doordeweekse dag voor 9 uur wordt besteld. Klussen in het weekend? Ook daar kunnen wij u bij helpen! Wij leveren onze bouwcontainers ook op .