Bouwafval container Bennekom

Heeft u zin in verandering en staat er een renovatie of opruiming op de planning? Dan kan een u helpen bij deze plannen. Met een bouwafval container kunt u namelijk al het bouwafval dat vrijkomt, verzamelen op één plaats. U kunt gedurende 4 weken gebruik maken van de container en als u klaar bent halen we deze terug voor u op. Daarnaast nemen wij de bezorging ook voor onze rekening. De bouwafval container wordt dus door ons geleverd op een door u gekozen locatie. Onder deze tekst vindt u een lijst met onze bouwafval containers. De prijzen die hierbij vermeld staan zijn inclusief de huur, transport en verwerking van het afval.

Bouwafval container huren in Bennekom

Het op en af rijden naar de milieustraat tijdens een verbouwing of opruiming is een tijdrovende klus. Wij weten dat u uw tijd liever aan andere dingen besteed, dus daarom brengen wij de bouwafval container tot bij u in en halen deze weer op als de container gevuld is met al uw bouwafval. Daarna zorgen wij ervoor dat het bouwafval op een correcte manier verwerkt wordt.

Bouwafval recyclen in Bennekom

Wij hechten veel waarde aan het juist recyclen van bouwafval. Daarom hebben wij een lijst opgesteld met toegestane en niet-toegestane materialen in onze bouwafval containers. Het is enkel toegestaan om bouwafval in de containers te gooien. Denk hierbij aan glas, en . Matrassen, verfresten en accu’s daarentegen zijn verboden. Wij zijn erg streng als het aankomt op deze regel. Indien wij merken dat er niet-toegestane materialen in de bouwafval container zitten, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Bennekom

Naast onze fijne standaard service hebben wij ook enkele extra services voor u. Zo kunt u een bouwafval container nog op dezelfde dag van de bestelling ontvangen indien u deze voor 9u besteld. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de op een te ontvangen. Wij snappen dat u het doordeweeks soms druk heeft en enkel in het weekend tijd heeft om te klussen. Daarom kunt u ook op de bouwafval container laten bezorgen. Beide opties kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze en kosten slechts een klein bedrag extra.