Home » Bouwafval container Bergambacht

Bouwafval container Bergambacht

Bouwcontainer Bergambacht | Afvalcontainer Bestellen

Met de bouwafval container service van Afvalcontainerbestellen.nl bespaart u een hoop tijd en energie tijdens u verbouwing, renovatie of andere tijdrovende klus in . Wij zorgen namelijk niet alleen voor de huur en het transport van de container, maar ook zorgen we dat uw afval zal worden verwerkt. Zo proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bekijk hieronder alvast het overzicht van de containers die wij in ons assortiment hebben!

Bouwafval container huren in

Huurt u een bouwafval container via onze dan huurt u een container tegen een voordelig all-in tarief. Zo zit het transport, de verwerking van uw afval en de huur van de bouwafval container inbegrepen in de prijs. U bepaalt zelf waar u de container in geplaatst wilt hebben. Deze kunt u hier vervolgens 4 weken laten staan (of korter indien u al eerder klaar bent met uw werkzaamheden). Is de container vol? Dan kunt u ons een seintje geven en dan komen we deze weer ophalen.

Bouwafval recyclen in

In de bouwafval container mag u onder andere het bouw- en sloopafval, en gemengd afval wat vrijkomt tijdens uw werkzaamheden gooien. Het is echter niet toegestaan om materialen als accu’s, verfresten en koelkasten in container te gooien. Daarnaast mag de container ook niet tot over de rand worden gevuld. Denk daarom vooraf goed na welk formaat het beste past bij uw klus. Met een container waarin al u bouwafval past, hoeft u namelijk niet meer op en neer naar de milieustraat.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in

Heeft u een bouwcontainer binnen 24 uur nodig in ? Wij kunnen uw gewenste container vaak nog op de dag van de bestelling plaatsen. Om van deze spoedservice gebruik te maken, is het belangrijk dat u de bestelling op een doordeweekse dag voor 9 uur ’s ochtends plaatst. Ontvangt u de bouwcontainer liever op ? Ook dat kunnen we regelen. In onze kunt u eenvoudig aanduiden of u tegen een kleine meerprijs gebruik wilt maken van een van de opties.