Bouwafval container Elst

Woont u in de omgeving en bent u van plan te gaan klussen in huis? Dan kan het zijn dat daar een hoop bouwafval bij komt kijken. Een van afvalcontainerbestellen.nl is op dat moment zeer handig. Met onze afvalcontainer service brengen wij de bouwafval container tot bij u op een gekozen locatie en tijdstip. Als u klaar bent en de bouwafval container gevuld is, komen wij deze terug ophalen voor u. Dit bespaart u een hoop tijd. U kunt hieronder een lijst bekijken met de verschillende containers die wij aanbieden. Daarnaast wordt ook steeds de prijs vermeld. Deze prijs is inclusief huur gedurende 4 weken, het transport en de verwerking van het afval.

Bouwafval container huren in Elst

Wanneer u een bouwafval container bestelt bij ons brengen wij de container tot de door u opgegeven locatie in . Daarna, als de bouwafval container gevuld is komen we deze terug ophalen. Wij zorgen er ook voor dat het afval op een correcte manier verwerkt wordt. Het is namelijk een erg tijdrovende klus om telkens op en neer te rijden naar de milieustraat. Dit willen we je graag besparen.

Bouwafval recyclen in Elst

Het is niet altijd even voor de hand liggen om te weten welke materialen toegestaan zijn in onze bouwafval containers. Om het makkelijker te maken voor u hebben we lijsten opgesteld met de verschillende materialen die wel en niet zijn toegestaan. U vindt deze lijsten op de pagina van de desbetreffende container. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om matrassen en accu’s in een bouwafval container te gooien. Deze bevatten schadelijke stoffen die tijdens het verwerken van het afval kunnen vrijkomen. , glas en daarentegen zijn wel toegestaan. Indien wij merken dat er materialen in de container zitten die niet zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Elst

Wij snappen dat u tijdens een verbouwing veel aan uw hoofd heeft. Het kan zijn dat u daarom bijvoorbeeld vergeet een te bestellen. Geen paniek! Als u een bouwcontainer op een doordeweekse dag huurt voor 9u kunt u ervoor kiezen om deze diezelfde dag nog te ontvangen. Deze extra service kost slechts een kleine meerprijs. Daarnaast kunt u ook voor kiezen om de bouwafval container te ontvangen op een . Ook dit is een extra service en kost dus iets extra.