Bouwafval container Ermelo

Wij hebben een zeer voordelige containerservice in de regio . Bent u dus van plan om binnenkort een verbouwing door te voeren of een grote opruiming te doen? Dan kunt u met een van afvalcontainerbestellen.nl snel en eenvoudig al het bouwafval verzamelen op een plaats. Zowel het leveren als het terug ophalen van de bouwafval container wordt door ons geregeld. U vindt een overzicht van de verschillende containers die wij in ons assortiment hebben onder deze tekst. De prijzen die bij de containers vermeld staan, zijn inclusief de huur gedurende 4 weken, het transport van de container en de verwerking van het afval.

Bouwafval container huren in Ermelo

Onze containerservice heeft enkele fijne voordelen voor u. Zo leveren wij ten eerste de bouwafval container tot bij u op locatie. Bij de bestelling kunt u de locatie doorgeven en wij zullen de container op het gekozen tijdstip afleveren. Daarnaast besparen wij u ook een hoop ritjes naar de milieustraat, aangezien wij de verwerking van het afval voor onze rekening nemen. Beide services besparen u dus een hoop tijd, die u goed kunt gebruiken tijdens de verbouwing of opruiming.

Bouwafval recyclen in Ermelo

Wij hechten veel waarde aan het correct verwerken van het bouwafval. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om het bouwafval dat in onze containers belandt zelf te recyclen. Wij vragen u enkel om op voorhand op te letten dat er geen materialen in de container belanden die geen bouwafval zijn. Denk bijvoorbeeld aan matrassen, accu’s en verfresten. , en glas daarentegen beschouwen wij wel als bouwafval en dit kan dus zeker in de bouwafval container worden gegooid. Als wij merken dat deze regel niet nageleefd wordt, zijn wij genoodzaakt om hiervoor een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Ermelo

Naast onze standaard containerservice kunt u bij ons ook enkele extra opties kiezen. Zo geven wij u de mogelijkheid om een op dezelfde dag van bestelling te ontvangen. De enige voorwaarde is dat de bestelling op een werkdag voor 9u plaatsvind. Daarnaast kunt u in onze ook aanduiden dat u de bouwcontainer op een wil ontvangen. Beide services kosten slechts een kleine meerprijs.