Bouwafval container Etten-Leur

Bent u bezig met een verbouwing, waardoor u een grote hoeveelheid bouwafval bij u heeft liggen? Dan snappen wij dat u hier graag zo snel mogelijk vanaf wilt, maar geen zin heeft om dit allemaal zelf te doen. U kunt dan eenvoudig een bestellen via onze . Wij komen de bouwafval container dan bij u op locatie afleveren, zodat u hem eenvoudig en op uw eigen tempo kunt vullen met uw bouwafval. Zodra u hiermee klaar bent, komen wij de bij u ophalen en vervolgens verwerken wij uw afval op een duurzame wijze. Hieronder vindt u een overzicht van onze bouwcontainers met de daarbij behorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Etten-Leur

Doordat u niet meer zelf naar de milieustraat hoeft te rijden, scheelt dit u een hoop tijd en moeite. Het enige wat u namelijk hoeft te doen, is het verzamelen van uw bouwafval in onze bouwafval container. In onze webshop bestelt u eenvoudig de bouwcontainer die u nodig heeft. U kunt betalen met erkende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal, creditcard en AfterPay.

Bouwafval recyclen in Etten-Leur

De materialen die in een bouwafval container weggegooid mogen worden, zijn goed recyclebaar. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het wel van belang dat u alleen toegestane materialen in onze bouwafval containers weggooit. Materialen die zijn toegestaan zijn onder andere , steen, en glas. Wanneer er materialen in de bouwcontainers zitten die niet zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Etten-Leur

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk met uw klus wilt starten. Wij kunnen onze bouwcontainers al binnen 24 uur bij u op locatie afleveren. Heeft u de container dezelfde dag nog nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een doordeweekse dag een bouwcontainer voor 9 uur in de ochtend bestelt, kan onze chauffeur de bouwcontainer dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om de container op af te laten leveren. Beide services kunt u voor slechts een kleine meerprijs selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.