Bouwafval container Hillegom

Gaat u binnenkort verhuizen, heeft u verbouwing of wilt u gaan opruimen in de regio van ? Dan is het ontzettend handig om een te bestellen via onze . Deze komen wij namelijk bij u op locatie afleveren en u kunt hier gemakkelijk en snel al uw bouwafval in gooien. Hieronder ziet u een overzicht van onze bouwafval containers en de daarbij behorende prijzen. Onze prijzen van de bouwafval containers zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval. Eventuele milieutoeslagen zijn bij de prijzen inbegrepen en wij brengen geen borg in rekening, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Bouwafval container huren in Hillegom

Om al het afval wat u overhoudt aan uw klus heen en weer te brengen naar de milieustraat, kost u ontzettend veel tijd en moeite. U zal namelijk meerdere keren heen en weer moeten rijden. Wanneer u een bouwafval container bij u voor de deur heeft staan, hoeft u alleen uw afval nog maar in te gooien. Zodra u de gevuld heeft, komen wij de container bij u ophalen en verwerken wij uw afval voor u.

Bouwafval recyclen in Hillegom

Op de pagina’s van de containers kunt u terugvinden welke afvalsoorten u kwijt kunt in onze afvalcontainers. In onze bouwafval containers mag u bijvoorbeeld , , en steen in kwijt. Materialen zoals accu’s en matrassen zijn niet toegestaan in de bouwcontainer. Mochten er afvalsoorten in zitten die niet in de bouwcontainer horen, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Let daarom goed op wat u allemaal in de bouwcontainer weggooit.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Hillegom

Wilt u vandaag nog beginnen met uw klus? Het is mogelijk dat wij de bouwcontainer dezelfde dag nog bij u af komen leveren. Wanneer u namelijk op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Ook kunnen wij de container op bezorgen. Voor beide services betaald u slechts een kleine meerprijs.