Bouwafval container Zandvoort

Bent u op zoek naar een handige oplossing voor uw bouwafval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk eenvoudig een waar u gemakkelijk al uw afval in kwijt kunt. Wij hebben bouwafval containers in verschillende maten beschikbaar, zo is er altijd wel een container die bij u past. Hieronder ziet u onze beschikbare containers met de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container.

Bouwafval container huren in Zandvoort

Het scheelt u veel tijd en moeite wanneer u een bouwafval container bij ons besteld. U hoeft namelijk niet meer eindeloos heen en weer te rijden om uw bouwafval naar de milieustraat te brengen. Wij komen de bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem heeft gevuld met al uw bouwafval. Ideaal dus!

Bouwafval recyclen in Zandvoort

Wij verwerken het bouwafval voor u en hergebruiken zoveel als mogelijk. Het is daarom wel van belang dat u uw bouwafval netjes inlevert. Er mogen dus alleen toegestane materialen in de bouwcontainers weggegooid worden. Wanneer er materialen inzitten die niet zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Op de pagina van de desbetreffende afvalcontainer kunt u een volledige lijst vinden met de materialen die zijn toegestaan en die niet zijn toegestaan in onze containers.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Zandvoort

Wilt u met spoed een bouwcontainer huren in ? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een bouwcontainer op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de container op te laten bezorgen. Al deze extra’s kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze .