Bouwafval container Leiderdorp

Wanneer u binnenkort van plan bent om een grote opruiming te doen of uw huis te verbouwen in de regio , kan het helpen om gebruik te maken van een . Op die manier kunt u al het bouwafval dat vrijkomt op één plaats verzamelen. Bij afvalcontainerbestellen.nl kunt u gedurende 4 weken lang een bouwafval . Daarnaast brengen wij de container tot bij u op de gekozen locatie en halen deze terug op als u klaar bent. Onder deze tekst vindt u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor onze bouwafval containers. Deze prijzen zijn all-in. Dit houdt in dat de huur, het transport en de verwerking van het afval inbegrepen zijn in de prijs.

Bouwafval container huren in Leiderdorp

Het is een enorm tijdrovende klus om al het afval die vrijkomt bij een opruiming of verbouwing naar de milieustraat te brengen. Wij begrijpen dat u daar op dat moment zelf geen zin in heeft. Daarom bieden wij onze voordelige containerservice aan. Wij brengen de bouwafval container tot bij u in en halen deze terug op als de container vol is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het bouwafval op een correcte manier verwerkt wordt.

Bouwafval recyclen in Leiderdorp

Weten welke materialen wel of niet toegestaan zijn in onze containers is niet altijd voor de hand liggend. Daarom hebben wij een lijst opgesteld per container van de toegestane en niet toegestane materialen. U vindt deze lijsten op de pagina van de desbetreffende container. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om accu’s en verfresten in een bouwafval container te gooien. , en glas daarentegen zijn wel toegestane materialen. Indien wij merken dat deze regels niet nageleefd worden, zijn wij genoodzaakt om hier een naheffing voor in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Leiderdorp

Naast onze fijne standaard opties hebben wij ook enkele extra services. Zo is het mogelijk om een nog op dezelfde dag van de bestelling te laten leveren. Dit kan enkel indien de bestelling voor 9u in de ochtend plaats vond. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw bouwcontainer op te laten leveren. Beide opties kunnen geselecteerd worden tijdens het bestelproces in onze en kosten slechts een kleine meerprijs.