Bouwafval container Moerdijk

Een in bestelt u snel en voordelig via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze afvaloplossingen zijn ideaal wanneer u te maken heeft met een verbouwing, renovatie of andere tijdrovende klus. Niet alleen zorgen we dat de bestelde bouwafval container op de door u aangegeven locatie zal worden geplaatst, maar wij zorgen ook dat het afval vervolgens zal worden opgehaald en gerecycled. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite. Bestel daarom vandaag nog uw bouwafval container via onze .

Bouwafval container huren in Moerdijk

Dankzij onze all-in tarieven zal u nooit voor verrassingen komen te staan wanneer u een bouwafval container gaat huren in . In deze all-in prijzen zitten namelijk de huur van de container, het vervoer en de verwerking van het afval inbegrepen. De prijs van uw bouwafval container hangt af van de grootte van de container. U heeft de keuze uit bouwafval containers die variëren tussen de en . Hierbij is belangrijk om de hoeveelheid bouwafval die u ongeveer zult hebben goed in te schatten, want het is niet toegestaan om de bouwafval container boven de rand te vullen.

Bouwafval recyclen in Moerdijk

Na een periode van 4 weken komen wij de bouwafval container weer ophalen. Mocht de container eerder vol zijn, dan kunt u ons gerust een seintje geven en dan komen we deze eerder ophalen. Om te zorgen dat we het afval vervolgens kunnen recyclen, is het belangrijk dat u enkel en alleen bouwafval in de container gooit. Zo zijn matrassen, accu’s en verfresten bijvoorbeeld niet toegestaan. Mochten wij niet toegestane materialen in de container vinden, dan zullen we een naheffing in rekening brengen. Voor een overzicht van de toegestane materialen kunt u de pagina van de desbetreffende container bezoeken.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Moerdijk

Wanneer u een gaat bestellen, kunt u gebruik maken van onze extra services. Zo is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en de container nog diezelfde te ontvangen. Een voorwaarde is wel dat u de bestelling voor 9 uur in de ochtend plaatst. Ook is het mogelijk om een bouwcontainer op een te ontvangen dankzij onze zaterdagservice. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het vinden van de ideale bouwcontainer!