Bouwafval container Nijmegen

Heeft u een grote hoeveelheid bouwafval liggen en heeft u geen zin om dit zelf allemaal naar de milieustraat te brengen? Dan kunt u eenvoudig een bestellen in onze . Wij komen de bouwafval container bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem met uw afval heeft gevuld. U kunt de prijzen van onze bouwafval containers terugvinden in onze webshop. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container. Daarnaast rekenen wij geen borg en zijn eventuele milieutoeslagen inbegrepen.

Bouwafval container huren in Nijmegen

Doordat wij de container bij u afleveren en komen ophalen zodra u hem gevuld heeft, is het ontzettend voordelig om een bouwafval container in onze webshop te bestellen. Dit scheelt u alle eindeloze ritjes naar de milieustraat. Wanneer u klaar bent met het vullen van de kunt u ons eenvoudig online een seintje geven. Wij komen dan de bouwafval container dan zo snel als mogelijk bij u ophalen.

Bouwafval recyclen in Nijmegen

Het afval wat in de bouwafval container mag, is zeer geschikt voor recycling. Veelal alle producten worden hergebruikt, het is daarom wel belangrijk dat u alleen toegestane materialen in de container weggooit. Het bouwafval bestaat uit verschillende gemengde afvalsoorten zoals , , , en glas. U kunt een lijst met alle toegestane materialen terugvinden op de pagina van de container. Let hier goed op, want mocht er toch ander afval tussen zitten, dan zijn we genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Nijmegen

Ook wanneer u met spoed een bouwafval container in nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een container met spoedlevering bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Voor de weekendklusser is het ook mogelijk om de bouwafval container op te laten bezorgen. Beide opties zijn te selecteren tijdens het bestelproces van onze webshop, u betaalt hiervoor slechts een kleine meerprijs.