Bouwafval container Renkum

Een badkamer slopen is al een hele klus, maar al het vrijgekomen netjes afvoeren is ook een grote uitdaging! Bestel daarom een van Afvalcontainerbestellen.nl. Niet alleen zorgen wij voor de huur en het transport van de container, maar wij voeren het afval ook nog eens voor u af. Onze bouwafval containers in zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, voor zowel grote als kleine projecten. Wij leveren afvalcontainers al vanaf tot en met een grootte van maar liefst . Hieronder kunt u een overzicht vinden van ons aanbod.

Bouwafval container huren in Renkum

Wij leveren onze bouwafval containers door het gehele land, zo ook bij u in . Plaatst u uw bestelling voor 09:00 op een doordeweekse dag? Dan wordt de bouwafval container diezelfde dag nog geleverd! De levering kan ook nog op plaatsvinden als dit beter voor u uitkomt. Eenmaal geplaatst, is het enkel nog een kwestie van vullen en een afspraak maken voor het moment dat wij de container gevuld en wel weer mogen ophalen.

Bouwafval recyclen in Renkum

Neemt u voor het vullen gerust de tijd, de container kunt u namelijk maximaal 4 weken gebruiken. Zorg er gedurende die tijd wel voor dat er enkel bouwafval in de bak belandt die er in gestort mag worden. Matrassen, accu’s en verfresten zijn bijvoorbeeld uitgesloten. Door enkel toegestane materialen in de bak te gooien, wordt recyclen voor ons een eitje. Mochten wij onverhoopt toch materialen vinden die niet zijn toegestaan, zijn we helaas genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Renkum

Heeft u zo snel mogelijk een nodig in ? Als u voor negen uur op een doordeweekse dag uw bestelling plaatst, is de container dezelfde dag nog afgeleverd! Neem daarom vandaag nog met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Zelfstandig bestellen via de kan natuurlijk ook!