Bouwafval container Roermond

Woont u in de omgeving van en bent u op zoek naar een handige oplossing om uw bouwafval af te laten voeren? Dan kunt u nu eenvoudig een bestellen in onze . Deze wordt bij u op locatie afgeleverd en u kunt hem dan vullen met al uw bouwafval. Ideaal dus als u niet oneindig heen en weer wilt rijden naar de milieustraat. Hieronder ziet u een overzicht van al onze beschikbare afvalcontainers. Onze voordelige prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container. Daarnaast hanteren wij geen borg.

Bouwafval container huren in Roermond

Wij komen de bouwafval container bij u op locatie afleveren, u heeft dan vier weken de tijd om de bouwafval container te vullen. Zodra de bouwcontainer gevuld is, geeft u ons een seintje en dan komt onze chauffeur de bouwcontainer weer ophalen. Het enige wat u dus nog hoeft te doen, is het afval in de bouwafval container te verzamelen. Dit scheelt u veel onnodige ritjes naar de milieustraat toe, ideaal dus!

Bouwafval recyclen in Roermond

Er vallen veel verschillende afvalsoorten onder bouwafval, daarom wordt het ook wel gemengd afval genoemd. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan materialen zoals , glas, steen, en . Dit afval is goed te recyclen, maar daarvoor is het wel van belang dat er alleen toegestane materialen in de bouwafval container worden gegooid. Een lijst met alle toegestane materialen kunt u terugvinden op de pagina van de container. Mocht er toch ander afval in de container zitten dat niet is toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Roermond

Naast onze fijne service, kunt u ook gebruikmaken van een aantal handige extra services. Zo kunt u met onze spoedlevering een container dezelfde dag nog ontvangen, wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend besteld. Daarnaast kunt u op een doordeweekse dag ook aangeven dat u uw container op bezorgd wilt hebben. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.