Bouwafval container Schoonhoven

Wij leveren onze bouwafval containers doorheen heel , dus ook bij u in . Wij brengen de niet alleen tot bij u op locatie, maar we zorgen er ook voor dat het bouwafval dat u in de container gooit, op een correcte manier gerecycled wordt. Neem gerust met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bouwafval container huren in Schoonhoven

Zoals u hierboven ziet, hebben wij verschillende bouwafval containers in ons aanbod. De inhoud van onze bouwafval containers varieert tussen de en . Wij hanteren voor al onze bouwafval containers een vast tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze prijzen zijn steeds inclusief de huur van uw bouwafval container gedurende vier weken, het leveren en ophalen van de bouwafval container en de verwerking van het afval. Wij proberen u gedurende uw opruiming of verbouwing zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bouwafval recyclen in Schoonhoven

Samen met u willen wij werken aan een schoner . Daarom hechten wij veel waarde aan het correct recyclen van al uw bouwafval. En dat begint bij u! Wij vragen u om rekening te houden met het soort materiaal dat u in de bouwafval container gooit. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om accu’s, verfresten of matrassen in de bouwafval container te gooien. Dit komt omdat deze materialen niet tot bouwafval behoren. Glas, en daarentegen behoren wel tot bouwafval en zijn dus wel toegestane materialen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Schoonhoven

Wij vinden het belangrijk om u zo veel mogelijk te helpen tijdens uw werkzaamheden. Het zijn namelijk drukke dagen en dat snappen wij! Bent u bijvoorbeeld vergeten om een te bestellen? Neem dan gerust met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vaak, indien u op een doordeweekse dag voor 9u bestelt, kunnen wij nog een bouwcontainer op dezelfde dag leveren. Ook levering in het weekend is bespreekbaar. Beide kosten slechts een klein bedrag extra.