Bouwafval container Weesp

Bent u op zoek naar een handige oplossing voor het afvoeren van uw bouwafval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze containerservice. Wij komen een bij u afleveren en komen deze zodra u hem gevuld heeft met uw afval weer ophalen. U kunt hier het overzicht van onze bouwafval containers bekijken. De prijzen die wij hanteren zijn erg voordelig. Deze zijn namelijk inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Weesp

Omdat wij de bouwafval container bij u op locatie komen afleveren, scheelt u dit een hoop tijd en moeite. U hoeft daarom niet zelf meer heen en weer naar de milieustraat te rijden om uw afval te verwerken. Het enige wat u hoeft te doen is het afval weggooien in de bij u op locatie. We hebben bouwcontainers beschikbaar in verschillende maten, zo is er altijd wel een bouwcontainer te vinden die bij uw klus past.

Bouwafval recyclen in Weesp

Het afval dat in de bouwafval container weggegooid mag worden, is bouwafval ofwel . U kunt hierbij denken aan , glas, of overige . Een volledige lijst kunt u terugvinden op de pagina van de bouwcontainer. Daar vindt u ook de materialen die niet zijn toegestaan. Mochten er niet toegestane materialen in de bouwcontainers zitten, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Weesp

Heeft u met spoed een bouwcontainer nodig in ? Dan is dat voor ons geen probleem. Als u namelijk gebruikt maakt van onze spoedlevering, kunnen wij vaak de container dezelfde dag nog leveren. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bij ons te bestellen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de container op af te laten leveren. U kunt beide extra’s eenvoudig selecteren tijdens het bestelproces in onze . Wij rekenen hiervoor slechts een kleine meerprijs.