Bouwafval container Zeist

Tijdens een verbouwing komt er altijd wel bouwafval vrij. Dit afval is vaak lomp en zwaar, waardoor wij maar al te goed begrijpen dat het opruimen daarvan niet de leukste klus is. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van onze containerservice. Wij komen een bij u op locatie in de regio van afleveren, waar u hem eenvoudig kunt vullen met uw bouwafval. Zodra u hiermee klaar bent komen wij de bij u ophalen en vervolgens verwerken wij uw afval voor u. U kunt eenvoudig een bouwcontainer bestellen in onze en deze afrekenen met erkende betaalmethoden zoals iDeal, Creditcard en AfterPay.

Bouwafval container huren in Zeist

Hierboven ziet u een overzicht van onze beschikbare bouwafval containers met bijbehorende prijzen die wij hanteren bij u in de regio. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval. Deze prijs is daarom erg voordelig en door gebruik te maken van onze containerservice bespaart u ook nog eens een hoop tijd en energie!

Bouwafval recyclen in Zeist

Wij recyclen het bouwafval op een duurzame wijze voor u, maar hiervoor is het wel noodzakelijk dat u alleen toegestane materialen in de bouwcontainers weggooit. U kunt een lijst van alle toegestane materialen terugvinden op de pagina van de container. Mochten er toch materialen inzitten die niet zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Zeist

Ook wanneer u zo snel mogelijk wilt beginnen met uw verbouwing, is het voor u voordelig om gebruik te maken van onze containerservice. Voor slechts een kleine meerprijs kunnen wij de container vaak dezelfde dag nog bij u afleveren. U moet hiervoor de bouwcontainer voor 9 uur in de ochtend en op een doordeweekse dag bij ons bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bouwafval container op een te laten bezorgen, ook hiervoor betaald u maar slechts een kleine meerprijs. Beide opties kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.