Bouwafval container de Lier

Ben je op zoek naar een manier om al uw bouwafval af te laten voeren? In onze kunt u nu eenvoudig een bouwafval container bestellen. Wij komen deze container bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u deze gevuld heeft met uw afval. Ideaal dus als u zo min mogelijk moeite in het opruimen van uw bouwafval wilt steken. Hieronder vindt u een overzicht van al onze beschikbare containers en de bijbehorende all-in prijzen. Onze prijzen zijn namelijk inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de . Daarnaast brengen wij ook geen borg in rekening.

Bouwafval container huren in de Lier

U kunt eenvoudig een bouwafval container bestellen in onze webshop. In een paar klikken selecteert u de bouwafval container die bij u past en voegt deze toe aan uw winkelmand. U kunt vervolgens afrekenen met erkende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal, AfterPay en creditcard. Wij hebben bouwcontainers in verschillende maten beschikbaar, variërend van tot . Zo is er altijd wel een container die bij uw verbouwing past.

Bouwafval recyclen in de Lier

Het bouwafval wat in de bouwafval container weggegooid mag worden is goed te recyclen. Het afval wordt bijvoorbeeld hergebruikt in de woning- en wegenbouw. Het is daarom wel van belang dat er alleen toegestane materialen in de bouwcontainers worden weggegooid. U kunt een volledige lijst met materialen terugvinden op de pagina van de desbetreffende container. Wanneer er andersoortig afval in de container zit, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in de Lier

Het is natuurlijk fijn dat u zo snel mogelijk kan beginnen met uw klus. Wij leveren onze bouwcontainers altijd binnen 24 uur bij op locatie af, maar u kunt daarbij ook gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u namelijk op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bouwafval container op te laten bezorgen. Beide diensten kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop en kosten slechts een kleine meerprijs.