Container huren Almere Haven

Haven is een stadsdeel van wat in het zuiden van de gemeente ligt. Er wonen hier ongeveer 22.000 mensen. Bekende wijken in dit stadsdeel zijn o.a. De Wierden, De Hoven en De Gouwen. Inwoners en bedrijven kunnen bij ons terecht om een voordelige container te bestellen voor in Haven. Hieronder staan onze actuele prijzen vermeld en kunt u zien welke containersoorten u bij ons kunt bestellen. Vervolgens klikt u door naar een container en kunt u van hieruit uw bestelling afronden.

Afvalcontainer huren Almere Haven

Afvalcontainers zijn niet meer weg te denken op het moment dat u gaat verbouwen of aan een grote opruiming begint. Een container is namelijk een populair hulpmiddel wat veel tijd bespaart wanneer er een grote hoeveelheid grof afval afgevoerd moet worden. In plaats van het afval opladen en er zelf mee naar de milieustraat te rijden, kunt u nu gemakkelijk een bak vullen die bij u voor de deur wordt geplaatst. Vervolgens wordt de container met daarin uw afval door ons opgehaald en laten wij het afval verwerken. Dit alles leveren wij in Haven voor een vast bedrag per container.

Welke afvalcontainer in Almere Haven heeft u nodig?

Voor bijna iedere grove afvalsoort hebben wij een passende container in ons assortiment. Zo ziet u op deze pagina dat wij containers voor gemengd , , en voor u hebben. Bij iedere bak staat uitgebreid uitgelegd voor welk afval deze geschikt is en ook welke afvalstoffen er vooral niet in mogen. Vervolgens kiest u een bepaald formaat uit en rondt u uw bestelling af. Betalen kan veilig en vertrouwd via bijvoorbeeld Paypal, credit card of iDEAL.

Spoedplaatsing van uw container in Almere Haven

In de regio Haven kunt u ook profiteren van onze zaterdaglevering. Dit betekent dat onze chauffeur de container op een voor u komt plaatsen, waardoor u gemakkelijk bij de levering aanwezig kunt zijn. Daarnaast is het op werkdagen ook mogelijk om een bak voor dezelfde dag te bestellen. Wanneer u voor 9 uur in de ochtend besteld en aangeeft dat de container dezelfde dag nog geplaatst moet worden, dan gaan wij dit voor u regelen. Voor zowel de zaterdaglevering als voor de spoedlevering op dezelfde dag geldt een bescheiden toeslag.