Container huren Nieuw Sloten

Wilt u een container huren in Nieuw Sloten, omdat u bezig met een flinke verbouwing of opruiming? Dan bent u bij Afvalcontainerbestellen.nl aan het juiste adres! Wij verhuren containers in heel Nederland, zo ook in deze Amsterdamse wijk. Onze afvalcontainers worden geleverd in verschillende soorten en maten. De all-in prijzen hiervan vindt u in onderstaande lijst.

Waarom een container huren in Nieuw Sloten?

Kiest u ervoor om via onze website een container te huren in Nieuw Sloten? Dan bent u ervan verzekerd dat uw grofvuil op de meest efficiënte manier afgevoerd wordt. Zo hoeft u niet zelf naar een milieustraat te rijden en bespaart u een hoop tijd en geregel die goed kunt gebruiken voor andere zaken. Wij plaatsen een afvalbak voor uw deur, welke u binnen vier weken kunt vullen met uw afval. Nadat u hier klaar mee bent halen wij uw container weer op en regelen wij de verwerking van uw afval.

Welke container in Nieuw Sloten heeft u nodig?

Via onze website bieden wij verschillende soorten en maten containers aan.
Op basis van uw afvalsoort(en) en hoeveelheid grofvuil kunt u een geschikte container bestellen. U kunt kiezen uit de volgende afvalcontainers: groenafval-, puin-, bouwafval-, dakafval-, grondafval– en houtcontainers. Op de verschillende containerpagina’s hebben wij vermeld wat er allemaal in de container mag. De containers worden in de volgende maten geleverd: 3m³, 6m³, 10m³, 15m³, 20m³ en 40m³. Schat van tevoren goed in hoeveel afval u heeft liggen, zodat u een geschikt formaat kunt bestellen.

Met spoed of op zaterdag container huren in Nieuw Sloten

Wilt u zo snel mogelijk een afvalcontainer ontvangen? Profiteer dan van onze spoedlevering! U kunt vandaag een container huren in Nieuw Sloten en deze diezelfde dag nog geleverd krijgen. Vandaag (vóór 9 uur ’s ochtends) besteld = vandaag bezorgd. Heeft u dit niet op tijd gedaan? Neem dan alsnog contact met ons op. Het is ook mogelijk om een container op een zaterdag geleverd te krijgen. Beide extra diensten zijn beschikbaar op basis van een geringe toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10