Puincontainer Almere

Na een groot klusproject zoals bijvoorbeeld een verbouwing, blijft u vaak met een flinke berg puin zitten. Is dit bij u het geval en bevindt uw project zich in de regio ? Dan helpen wij u graag aan een handige , waarmee al het puin in één keer afgevoerd kan worden. Dit zal uw werklast aanzienlijk verlichten. Bij de prijzen die hieronder vermeld staan zit vier weken huur van de container, het transport en de verwerking van het puin inbegrepen. Achteraf zijn er geen verrassingen meer en all-in betekent dus ook echt all-in.

Waarom een puincontainer huren in Almere?

Het opruimen van puin is vaak een langdurige en inspannende taak. Gaat u dit zelfstandig doen, dan moet u al het puinafval verzamelen, inladen in een voertuig, het afval naar een milieupark bij u in de buurt brengen en vervolgens daar weer uitladen. Dit zal u een hoop tijd en energie kosten. Door een container voor uw puin te huren, bespaart u uzelf veel werk. Eenmaal geplaatst kunt u op uw gemak al het puin in de bak gooien en daarna halen wij de container, met daarin uw afval, ook weer bij uw op. Zo nemen wij u al het zware werk uit handen.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Almere?

In de regio zijn de containers voor puin verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Voor kleine projecten zal u waarschijnlijk voldoende hebben aan de kleine maten van 3 of 6 kubieke meter. Maar voor grotere klussen kunnen wij u ook voorzien van een bak met een inhoud van 10 kuub of 15 kuub. Het is belangrijk dat het puinafval niet boven de rand van de container uitsteekt. Wanneer dit wel het geval is wordt er een extra toeslag in rekening gebracht. Schat dus vooraf goed in hoeveel afval u heeft en kies hier een geschikte maat bij uit.

Hou er wel rekening mee dat er enkel puin, zonder verontreiniging van ander afval, in onze bakken mag. Onder dit type puinafval verstaan wij onder andere , porselein, (badkamer), grind of droge betonresten. Bekijk voor de volledige lijst met toegestane type afval onze pagina over puinafval. Heeft u ook veel , plastic, metaal of ander afval liggen, dan kan het lonen om een bak voor gemengd te bestellen. In dat geval kan al het in één keer met ons mee.

Puincontainer met spoed voor regio Almere

Spoedklussen in zijn voor ons ook geen probleem. Op werkdagen voor 9 uur kunt u namelijk profiteren van ‘vandaag besteld = vandaag geleverd’. U geeft dit aan tijdens het normale bestelproces. Ook op kunnen wij u probleemloos van dienst. Omdat dit extra’s zijn die veel van onze organisatie vragen, wordt er wel met een kleine toeslag gerekend.