Puincontainer Castricum

Heeft u voor uw bouwproject in een nodig? Bestel dan eenvoudig en snel een puincontainer via Afvalcontainerbestellen.nl. Met een puincontainer zal uw project een stuk sneller verlopen. U kunt in de puinbak al uw puinafval verzamelen en u heeft geen omkijken naar de afvoer en verwerking van het puin. U hoeft ons enkel een belletje te geven als de bak weer vol zit en dan halen wij de bak weer op. Zo heeft u geen omkijken meer naar het puin en bespaart u ook nog eens veel tijd. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen die wij hanteren. Het transport, de plaatsing en de eerste vier weken huur van de puinbak zitten bij de prijs inbegrepen.

Waarom een puincontainer huren in Castricum

Als u aan het verbouwen bent is het erg handig om een puincontainer te hebben staan. Een verbouwing gaat namelijk vaak gepaard met veel sloopafval en dit is vaak zwaar. Met een puincontainer bespaart u uzelf een hoop onnodig sjouwwerk en daarmee ook veel tijd. U kunt uw gemaakte sloopafval direct in de puincontainer gooien, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zit de container vol? Dan hoeft u ons enkel een seintje te geven en wij halen de container weer voor u op.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Castricum?

Op Afvalcontainerbestellen.nl kunt u containers bestellen in verschillende formaten. Het is belangrijk om voorafgaand aan uw klus eerst een berekening te maken van hoeveelheid afval die u kwijt wilt. Het afval mag namelijk niet boven de rand uitsteken, anders zijn wij genoodzaakt een naheffing te sturen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het soort afval dat u in de afvalbak wilt verwerken. In een puincontainer mag u droog steenachtig afval weggooien. Om het voor u inzichtelijk te maken welke soorten afval u onder deze materialen mag rekenen, hebben wij een overzicht gemaakt. Dit overzicht kunt u vinden als u op de desbetreffende container klikt. U vindt hier tevens een lijst met afvalstoffen die niet in de puincontainer verwerkt mogen worden. Het is belangrijk dat u zich aan deze lijst houdt, anders zijn wij helaas genoodzaakt een naheffing te sturen.

Puincontainer met spoed voor de regio Castricum

Mocht u tijdens het klussen met spoed een container nodig hebben, dan kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. Als u op maandag tot en met vrijdag voor 09:00 een container bestelt, dan kan deze dezelfde dag nog geleverd worden. Naast onze spoedservice bieden wij ook de mogelijkheid om voor een levering op te kiezen. Voor beide bijzondere leveringen dient u expliciet te kiezen tijdens het bestelproces. En wordt dan wel een kleine toeslag in rekening gebracht.