Puincontainer Schiphol

Gemakkelijk puinafval afvoeren in de omgeving van ? Huur dan een voor via onze website! Ons aanbod bestaat uit een aantal voordelige containers in verschillende afmetingen, die vaak binnen 24 uur al bij u in geleverd kunnen worden. De prijzen die hieronder worden vermeld zijn inclusief vier weken huur van de bak, transport en afvalverwerking. Dus u leest het goed, achteraf krijgt u geen rekening meer van ons. Dit is voor velen een geruststelling, aangezien andere partijen dikwijls werken met borg en ondoorzichtige milieuheffingen.

Waarom een puincontainer huren bij Schiphol

Door gebruik te maken van een puincontainer hoeft u zich na sloopwerkzaamheden geen zorgen meer te maken over het opruimen en verwerken van grote en zware stukken puin. U hoeft het puin namelijk alleen maar in de puinbak te verzamelen. Wij plaatsen een lege puinbak op de locatie van uw aangeven en zodra u aan ons doorgeeft klaar te zijn met uw klus, halen wij de volle container ook weer voor u op. Vervolgens wordt uw puin op duurzame wijze verwerkt tot nieuw materiaal voor de wegenbouw.

Het bestellen van een container voor en omgeving is tot slot nog nooit zo eenvoudig geweest.Zodra u in onze de container heeft gevonden die het beste bij uw project past, rekent u deze vervolgens af met erkende betaalmethoden zoals iDEAL of Mastercard. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de container op de overeengekomen datum bij u op locatie wordt geplaatst.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Schiphol?

Puincontainers zijn geschikt voor droog steenachtig materiaal, zoals grind, badkamertegels of betonresten. Andersoortig afval, zoals , glas en metaal, is niet in dit type container toegestaan. Wanneer u toch andere afvalsoorten in de container doet, dan zal er een extra toeslag in rekening worden gebracht. Weet u voordat u aan uw klus begint al dat u meerdere soorten afval in de container wilt gaan doen? Dan raden wij u het gebruik van een container voor gemengde bouwstoffen of een container voor aan. Twijfelt u of het type afval wat u in de container wilt deponeren onder puinafval valt? Bekijk dan onze volledige lijst met toegestane materialen op onze pagina’s over puinafval. De puincontainers zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, geschikt voor grote en voor kleine klussen.

Puincontainer met spoed voor regio Schiphol

Om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij u naast onze reguliere diensten nog twee spoeddiensten aan. Op doordeweekse dagen kunt u voor 9 uur in de ochtend bijvoorbeeld aangeven dat de container nog op dezelfde dag geleverd moet worden. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk aan de slag. Daarnaast kunt u er tijdens op bestelling van maandag tot en met vrijdag voor kiezen om uw container op een te laten bezorgen. Voor beide diensten betaalt u slechts een kleine toeslag op de prijs van de container.