Puincontainer Zeist

Puincontainer Zeist | Afvalcontainer Bestellen

Ook in het Utrechtse kunt u profiteren van onze afvalcontainers voor puinafval. Ideaal op het moment dat u bijvoorbeeld aan het slopen of verbouwen bent. U wilt dan natuurlijk niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het afvoeren van uw puin en daar helpen wij u graag een handje bij. Voor één all-in tarief komen wij een lege bak bij u plaatsen en halen wij de volle bak ook weer bij u op. De verwerking van het puin zit ook bij de prijs inbegrepen. Hieronder kunt u zijn wat het kost om een in te huren. Zoals u ziet is onze dienstverlening zeer betaalbaar!

Waarom een puincontainer huren in Zeist?

Wanneer u buiten loopt, dan zult u zien dat er altijd wel ergens een container voor puin op straat staat. Dat komt omdat een container nou eenmaal veel werk scheelt op het moment dat er geklust of verbouwd moet worden. Denkt u zich maar eens in hoeveel tijd en energie het kost om zelf met het afval op pad te gaan. Eerst zult u het puin moeten verzamelen, dan in moeten laden en vervolgens weer uitladen bij de milieustraat. Huurt u een container, dan heeft u dat allemaal niet. U hoeft het puin dan alleen in de bak te gooien en wij doen de rest.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Zeist?

Onder puin wordt steenachtig verstaan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld , , en uitgeharde betonresten. Wat er allemaal precies onder puin valt, dat staat in de lijst met geaccepteerde afvalstoffen. Deze lijst vindt u bij iedere puincontainer op onze website. Lees de lijst aandachtig door, want als u afval in de bak gooit wat er niet in hoort, dan moeten we helaas een naheffing in rekening brengen. Bovendien mag het afval niet boven de rand uitsteken, dus kies voor een bak die groot genoeg is om al uw afval in kwijt te kunnen.

Puincontainer met spoed voor regio Zeist

Vandaag nog aan de slag in de regio ? We maken het graag voor u mogelijk! Op werkdagen kunt u namelijk profiteren van “vandaag besteld = vandaag geleverd”. U geeft dan tijdens het bestellen aan dat u de bak dezelfde dag nog geleverd wilt hebben. Ook levering op is geen enkel probleem. Dit zijn wel extra diensten, die op toeslagbasis geleverd worden.