Bouwafval container Aalst

Wilt u graag een huren in de omgeving van ? Breng dan een bezoek aan de van Afvalcontainerbestellen.nl. Hier kunt u verschillende formaten bouwafval containers vinden die ideaal zijn wanneer u gaat klussen, verbouwen of verhuizen. Een overzicht van ons assortiment kunt u hieronder vinden. De benoemde prijzen bevatten zowel de huur en het transport van de container als de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Aalst

Het huren van een bouwafval container in via Afvalcontainerbestellen.nl heeft meerdere voordelen. Zo heeft u de keuze uit verschillende maten bouwafval containers, waardoor er altijd wel een container is die bij uw klus past. Daarnaast leveren we de bouw afvalcontainer op de door u gekozen plaatst. Na een periode van 4 weken (of eerder indien de container eerder vol zit) komen wij de container weer ophalen om het afval vervolgens op duurzame wijze te recyclen.

Bouwafval recyclen in Aalst

Zoals eerder benoemd, zorgen wij voor de recycling van uw afval. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, vragen we u rekening te houden met welke materialen u in de container gooit. Materialen als , steen, glas en zijn bijvoorbeeld wel toegestaan, maar matrassen, accu’s en mogen niet. Wanneer er toch afval wordt weggegooid wat niet is toegestaan, zijn wij helaas genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Aalst

Heeft u zo snel mogelijk een in nodig? Dat is geen problemen, want wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunnen we deze nog dezelfde dag bij u leveren. Dit is mogelijk wanneer u uw bouwcontainer voor 9 uur in de ochtend op een doordeweekse dag heeft besteld. Ontvangt u uw bouwcontainer liever op een ? Ook dat kan! Voor deze zaterdaglevering en onze spoedservice betaalt u slechts een klein bedrag extra. Neem voor vragen gerust met ons op! Dit kan door te bellen naar 0900-0174 of vul ons contactformulier in.