Bouwafval container Assen

Bent u woonachtig in de omgeving van en bent u bezig met een verbouwing, waarbij veel bouwafval wordt geproduceerd? Dan raden wij het u aan om gebruik te maken van onze containerservice. Wanneer u een in onze bestelt, zorgen wij ervoor dat uw afval op een duurzame wijze wordt verwerkt. Hieronder vindt u ons aanbod van bouwafval containers met de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval. Wij brengen daarnaast geen borg in rekening.

Bouwafval container huren in Assen

Een bouwafval container bespaart u ontzettend veel tijd en energie, wanneer u bezig bent met een verbouwing. Wij leveren namelijk bouwafval containers door heel , dus ook bij u in . We komen de bouwafval container bij u op locatie afleveren en halen deze weer op zodra u de container heeft gevuld met uw afval. Dit scheelt u dan ook vele ritten naar de milieustraat.

Bouwafval recyclen in Assen

Wij recyclen uw afval zo goed als mogelijk. Het is daarom wel belangrijk om alleen toegestane materialen in onze bouwafval containers weg te gooien. U kunt een lijst met alle toegestane en niet-toegestane materialen terugvinden op de pagina van de desbetreffende container. U kunt hierbij denken aan materialen zoals , steen, , en . Mocht er afval in zitten dat niet is toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Assen

Wanneer u zo snel mogelijk wilt beginnen met uw verbouwing, kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Als u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Wilt u liever in het weekend beginnen met uw verbouwing? Dan kunt u de bouwafval container ook op laten afleveren. U kunt deze extra’s voor slechts een kleine meerprijs, selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.