Bouwafval container Doetinchem

Wanneer u begint met een verbouwing, wilt u zich natuurlijk zo min mogelijk zorgen maken over het bouwafval wat u gaat produceren en hoe dit afgevoerd moet worden. Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is uw bouwafval in de die bij u op locatie wordt afgeleverd, te deponeren. Hieronder ziet u een overzicht van onze beschikbare bouwcontainers en de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Doetinchem

Wanneer u een bouwafval container bij ons bestelt, komen wij die op de door u aangegeven locatie afleveren. U heeft vervolgens vier weken de tijd om de te vullen. Wanneer u klaar bent, komen wij de container bij u ophalen en verwerken wij uw afval op een duurzame wijze voor u. Dit scheelt u dus veel onnodige ritjes naar de milieustraat!

Bouwafval recyclen in Doetinchem

In onze bouwafval container mogen veel verschillende materialen, al deze materialen zijn goed te recyclen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas, , en . Om het afval zo goed mogelijk te recyclen, is het van belang dat er alleen toegestane materialen in de bouwcontainer worden weggegooid. Afval zoals matrassen, verf, autobanden en zijn dan ook verboden. Mocht dit afval er toch in zitten, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Doetinchem

U kunt bij ons ook gebruik maken van een aantal handige services. Zo kunt u gebruik maken van onze spoedlevering en zaterdaglevering. Onze spoedlevering houdt in dat wanneer u een bouwcontainer op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend bestelt, deze dezelfde dag nog afgeleverd kan worden. Daarnaast kunt u er op een doordeweekse dag voor kiezen om uw bouwcontainer op te laten bezorgen. Beide services kunt u aanvinken tijdens het bestelproces in onze .