Bouwafval container Dokkum

Heeft u een grote hoeveelheid bouwafval liggen, maar heeft u geen idee wat u hiermee aan moet? Dan kunt u nu eenvoudig een huren via afvalcontainerbestellen.nl. Wij komen de bouwafval container dan bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem gevuld heeft met uw bouwafval. Dit doen we allemaal voor een voordelige all-in prijs. Onze prijzen zijn namelijk inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container naar uw locatie. Daarnaast brengen wij geen borg in rekening.

Bouwafval container huren in Dokkum

Het scheelt u ontzettend veel tijd als u een bouwafval container besteld in onze . U hoeft dan namelijk niet meer eindeloos zelf heen en weer te rijden naar de milieustraat om uw bouwafval in te leveren. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is het verzamelen van uw bouwafval in onze bouwafval container en wij doen de rest voor u. Wij leveren onze bouwafval containers al binnen 24 uur. Een bouwafval container bestellen met veel gemak dus!

Bouwafval recyclen in Dokkum

In onze bouwafval containers mogen verschillende materialen weggegooid worden, zoals onder andere , steen, , en glas. Op de pagina van de kunt u een complete lijst terugvinden met alle toegestane materialen. Er zijn ook materialen die absoluut niet in de bouwafval containers weggegooid mogen worden, zoals bijvoorbeeld , autobanden en verf. Wanneer dit afval wel in de bouwcontainer is gegooid, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Dokkum

Wanneer uw tuin vol ligt met veel bouwafval, dan begrijpen wij maar al te goed dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Daarom kunt u nu ook gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u namelijk op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u de container ook op laten afleveren. Voor beide services betaalt u slechts een kleine meerprijs.