Bouwafval container Gorinchem

Bent u op zoek naar een in de regio ? Dan bent u bij afvalcontainerbestellen.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan verschillende containers, waaronder ook bouwafval containers. Deze containers zijn ideaal om je bouwafval, of in te verzamelen tijdens een verbouwing of opruiming. Daarnaast bespaart het u een hoop tijd, aangezien wij de bouwafval container tot bij u op locatie brengen en die ook terug ophalen als u klaar bent. U kunt hieronder een lijst vinden van de verschillende containers en hun prijzen. De prijzen die wij vermelden zijn inclusief het transport van de container, de verwerking van het afval en de huur gedurende 4 weken.

Bouwafval container huren in Gorinchem

Afvalcontainerbestellen.nl heeft een zeer gebruiksvriendelijke waarop u een bouwafval container kunt huren. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende bouwafval containers die op dat moment beschikbaar zijn. U kunt in totaal uit 5 verschillende maten kiezen, variërend van 3 tot en met 40 kubieke meter. Het is belangrijk dat u op voorhand probeert in te schatten hoeveel afval u wilt verzamelen. Wij laten het namelijk niet toe dat afval boven de rand van de bouwafval container steekt.

Bouwafval recyclen in Gorinchem

Het is enkel toegestaan om een specifiek soort afval te verwerken in een bouwafval container. Hieronder verstaan wij grofvuil, en bouwafval. Denk bijvoorbeeld aan , steen, ijzer, glas en . Dit doen wij omdat wij het afval na de ophaling telkens op een gepaste wijze recyclen. Om die reden staan wij het niet toe dat er andere materialen in de bouwafval container worden gegooid, zoals , chemisch afval en verf. Mocht dit toch het geval zijn brengen wij hiervoor een naheffing in rekening.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Gorinchem

Laat uw klus zo vlot mogelijk verlopen door gebruik te maken van onze extra diensten. U kunt ervoor kiezen om een op een te ontvangen. Op die manier kunt u al in het weekend beginnen met klussen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze spoeddienst. Dit zorgt ervoor dat u een bouwcontainer, die op een doordeweekse dag voor 9u is besteld, nog op diezelfde dag ontvangt. Beide services kosten slechts een klein bedrag extra.