Bouwafval container Huissen

Het huren van een is erg handig wanneer u een opruiming of verbouwing op de planning heeft staan. Het zorgt er namelijk voor dat u al het bouwafval dat hierbij komt kijken snel en eenvoudig kunt verzamelen. Bij Afvalcontainerbestellen.nl vindt u een ruim assortiment aan bouwafval containers in verschillende formaten. Hieronder hebben wij alvast een overzicht voor u geplaatst met enkele bouwafval containers die u kunt huren bij ons.

Bouwafval container huren in Huissen

Bij Afvalcontainerbestellen.nl betaalt u een all-in prijs voor de bouwafval containers. Deze prijs is dus inclusief transport, verwerking van het afval en huur. Wanneer u een bouwafval container bij ons besteld wordt deze door onze chauffeurs tot bij u op uw gekozen locatie gebracht en op een gekozen tijdstip. Vervolgens heeft u 4 weken de tijd om de bouwafval container te vullen. Indien u eerder klaar bent met vullen, kunt u ons een seintje geven en dan halen wij de bouwafval container op. Na het ophalen van de bouwafval container zorgen wij ervoor dat uw afval op de juiste manier verwerkt wordt.

Bouwafval recyclen in Huissen

Wij verwerken het afval voor u. Dit bespaart u niet alleen een hoop zorgen, maar ook veel ritjes op en neer naar de milieustraat. Het enige wat wij van u vragen is om rekening te houden met het afval die u in de bouwafval container gooit. Het is namelijk enkel toegestaan om bouwafval, of huisvuil in de container te gooien. Denk bijvoorbeeld aan glas, of . Accu’s, verfresten en daarentegen behoren niet tot deze groepen en zijn dus niet toegestaan! U vindt een volledig overzicht op de pagina van de desbetreffende container. Wordt deze regel niet nageleefd, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Huissen

U kunt gebruik maken van onze snelle leveringsservice. Hiermee kunt u een die voor 9 uur is besteld nog op dezelfde dag ontvangen. Schikt een beter voor u? Ook dat is mogelijk! Beide kunt u selecteren in onze en kosten een klein bedrag extra.