Bouwafval container Amsterdam

Bij een verbouwing, renovatie, opruiming of sloop van een pand komt er al snel een grote hoeveelheid aan bouwafval vrij. Omdat dit bouwafval niet in de normale container weggegooid kan worden, kunt u hier in eenvoudig een bouwafval container voor huren. Wij leveren de bij u op locatie af en komen de container zodra deze gevuld is met uw weer ophalen. U bestelt bij ons een bouwafval container voor een vaste prijs. In deze prijs zitten het transport van de container, de huur voor een periode van vier weken en de verwerking van het bouwafval inbegrepen. Door deze zogeheten all-in prijs komt u dus niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Bouwafval container huren in Amsterdam

Het scheelt voor u veel tijd, als u een huurt in . Wij kunnen het bouwafval namelijk snel en gemakkelijk voor u afvoeren. In onze bouwcontainers kunt u namelijk al uw gemengde afval en kwijt. Wij plaatsen tegen een zeer scherpe prijs bij u een bouwcontainer en komen deze zodra u ons een seintje geeft weer ophalen. Dit scheelt u ontzettend veel tijd, want zo hoeft u al het afval zelf niet meer te scheiden en weg te gooien bij de milieustraat.

Bouwafval recyclen in Amsterdam?

Bouwafval is zeer geschikt om te recyclen, daarom is het van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwafval container verzameld. Bouwafval, ook wel gemengd afval of grofvuil genoemd, kan bestaan uit veel verschillende materialen, zoals , steen, , glas, en . Gooit u toch ander afval in de bouwcontainer, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Tijdens sloopwerkzaamheden kan er bijvoorbeeld nog wel eens vrijkomen. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid en mag dan ook absoluut niet in onze containers weg worden gegooid.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Amsterdam

Ook wanneer u zo snel mogelijk wilt beginnen met uw verbouwing in , kunt u eenvoudig een bouwcontainer bestellen. Bestelt u namelijk op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer, dan kan deze dezelfde dag nog geleverd worden bij u voor de deur in . Daarnaast kan de container ook op afgeleverd worden. U kunt deze gewenste opties eenvoudig selecteren tijdens het bestelproces in onze . Voor beide extra services betaalt u slechts een zeer geringe toeslag.