Bouwafval container huren Lelystad

Werkt u in de omgeving van aan een grote klus, zoals een verbouwing of een grote opruiming? Laat uw klus dan zo efficiënt mogelijk verlopen door gebruik te maken van een container voor uw . Als u een bij uw klus laat plaatsen, kunt u al uw afval op efficiënte wijze in één keer verzamelen en naderhand laten afvoeren. Hiermee zal u een hoop tijd besparen, omdat u zelf niet meer uw afval hoeft te brengen naar een milieustation.

Bouwafval container huren in Lelystad

Het online bestellen van een container voor uw bouwafval is nog nooit zo eenvoudig geweest! U kunt via onze gemakkelijk zoeken naar de container die het beste aansluit bij uw klus. Zo heeft u bij ons de keuze uit maar liefst 5 verschillende formaten containers, variërend van 3 tot en met 40 kubieke meter. Zodra u de bak heeft gevonden die ideaal is voor bij uw werkzaamheden, kunt u een bestelling bij ons plaatsen. Na het afronden van uw bestelling rekent u af met erkende betaalmethoden zoals iDeal of AfterPay. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw container op de door u uitgekozen dag bij uw locatie wordt geplaatst.

Bouwafval recyclen in Lelystad

Om ervoor te zorgen dat het verzamelde bouwafval op een duurzame wijze kan worden verwerkt, is het belangrijk dat enkel toegestane materialen in de bak worden verzameld. Denk hierbij aan materialen zoals , glas, en andere . Materialen zoals matrassen, autobanden of zijn absoluut niet in de bak toegestaan. Wanneer deze na het ophalen van de container wel in de bak blijken te zitten, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Lelystad

Wij begrijpen als geen ander dat u het liefste zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met uw werkzaamheden. Om deze reden bieden wij u naast onze reguliere diensten nog twee speciale diensten aan. Als u voor 9 uur in de ochtend bij ons een bestelling voor een container plaatst, kunt u ervoor kiezen om de container nog dezelfde dag bij uw locatie te laten plaatsen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw container op een te laten plaatsen. Beide diensten zijn enkel op doordeweekse dagen beschikbaar in het bestelproces en kosten slechts een kleine toeslag op de reguliere prijs van de container.