Bouwafval container huren Utrecht

Bouwcontainer Utrecht | Afvalcontainer Bestellen

Wilt u gemakkelijk en snel een bouwafval laten afvoeren? Dan kunt u nu voordelig een bouwafval bij u in . Wanneer u bezig bent met een verbouwing of sloopwerkzaamheden komt er vaak veel gemengd afval vrij, deze afvalsoort is niet fijn om op te ruimen. Dus daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Wij leveren een bij u op locatie af en komen hem zodra deze weer vol is, ophalen. Onze prijzen zijn inclusief de huur van de container voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Utrecht

Tijdens een verbouwing scheelt het u veel tijd als u niet eindeloos heen en weer hoeft te rijden naar de milieustraat. Wanneer er een bouwafval container bij u voor de deur staat, kunt u hier gemakkelijk al uw afval in weggooien. Zo hoeft u al uw bouwafval maar een keer door uw handen te laten gaan. Verder regelen wij alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is eenvoudig een te bestellen in onze en wij regelen de rest!

Bouwafval recyclen in Utrecht

Wij verwerken uw bouwafval op een duurzame wijze, maar daarom is het wel van belang dat u zich aan de regels houdt met betrekking tot de toegestane materialen. In onze bouwafval container mogen materialen zoals , , , steen en glas. De volledige lijst kunt u terugvinden op de pagina van de container. Materialen zoals matrassen, chemisch afval en mogen absoluut niet in de container worden weggegooid. Wanneer dit wel gebeurt, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Utrecht

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met een verbouwing in ? Dat is voor ons geen probleem. U kunt bij ons namelijk gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook de container op laten afleveren. Voor beide services betaalt u slechts een kleine meerprijs. De services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze .