Bouwafval container Katwijk

Wilt u graag uw bouwafval laten afvoeren? Dan bieden wij u nu een handige oplossing waar u zorgeloos van kunt profiteren in de regio van . In onze kunt u namelijk eenvoudig een bouwafval . Hier kunt u al uw bouwafval in kwijt, zonder dat u het afval daarna naar de milieustraat hoeft te brengen. Wij leveren namelijk een lege bij u op locatie en komen hem weer ophalen zodra u hem heeft gevuld met uw afval. Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen. Deze zijn inclusief de huur voor vier weken, het transport van de container en de afvalverwerking.

Bouwafval container huren in Katwijk

Tijdens een verbouwing komt er vaak veel bouwafval vrij. Het is dan ook een enorme tijdrovende klus om dit allemaal zelf naar de milieustraat te brengen. Wij begrijpen dan ook goed dat u hier zelf geen zin in heeft. Om deze reden bieden wij u een voordelige containerservice aan. Onze chauffeur komt de bouwafval container bij u op locatie afleveren en neemt hem weer mee als deze vol is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw afval op een duurzame wijze wordt verwerkt.

Bouwafval recyclen in Katwijk

Wij verwerken uw afval op een duurzame wijze. Daarom is het belangrijk dat u alleen toegestane materialen in onze bouwafval containers weggooit. Wanneer er namelijk ander afval in de bouwafval container zit, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Bent u er niet helemaal zeker van welk afval u allemaal in de container kan weggooien, dan kunt u op de pagina van de desbetreffende container een complete lijst met materialen terugvinden.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Katwijk

U kunt op doordeweekse dagen profiteren van onze spoedlevering en dan kunt u dezelfde dag nog zorgeloos aan de slag gaan. Wanneer u namelijk een op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een container bestelt, kan deze dezelfde dag nog door onze chauffeur worden afgeleverd. Daarnaast heeft u ook de keuze om de bouwafval container op af te laten leveren. Beide services kunt u voor slechts een kleine toeslag selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.