Bouwafval container Leeuwarden

Tijdens een verbouwing wilt u zich geen zorgen over de hoeveelheid afval die u gaat produceren en hoe u deze moet verwerken. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van onze containerservice. In onze kunt u eenvoudig een huren en wij verwerken uw afval op een duurzame wijze voor u. In het overzicht hieronder vindt u al onze beschikbare containers en de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief het transport van de , de huur voor een periode van 4 weken en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Leeuwarden

Wilt u een bouwcontainer huren voor al uw bouwafval? Dan kunt u dat eenvoudig doen via onze webshop. Wij komen de bouwafval container bij u op locatie afleveren en komen de bouwafval container weer ophalen zodra u deze gevuld heeft. Vervolgens verwerken wij het afval voor u. In onze webshop kunt u betalen met erkende betaalmethoden als iDeal, PayPal, creditcard en AfterPay.

Bouwafval recyclen in Leeuwarden

In onze bouwafval containers is enkel bouwafval toegestaan, dit afval wordt ook wel gemengd afval of genoemd. Onder dit afval vallen materialen zoals glas, , of . Op de pagina van de bouwcontainer kunt u een volledige lijst met toegestane materialen terugvinden. Materialen zoals matrassen, , autobanden of verf zijn niet toegestaan. Blijken deze er achteraf toch wel in te zitten? Dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Leeuwarden

Bij ons kunt u ook gebruik maken van een aantal handige extra services. Zo kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een bouwcontainer op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook uw bouwcontainer op laten afleveren. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.