Bouwafval container Leusden

Staat er binnenkort een grote klus op de planning? Dan kan een u wellicht helpen. Het voordeel van een bouwafval container is dat u al het bouwafval op één plaats kan verzamelen. Met onze containerservice brengen wij de bouwafval container tot bij u op locatie en halen we deze op zodra deze vol is. Daarnaast hanteren wij ook voordelige prijzen in de regio . Deze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport en de verwerking van het afval.

Bouwafval container huren in Leusden

Wij hebben een breed aanbod met beschikbare containers. Deze kunt u snel en eenvoudig bestellen in onze . Voordat u een container bestelt in onze webshop, is het belangrijk dat u rekening houdt met de hoeveelheid bouwafval die u wilt verzamelen. Wij hebben vijf verschillende formaten van de bouwcontainers die variëren tussen 3 en 40 kubieke meter. Wanneer u eenmaal heeft beslist welke bouwafval container u wilt, kunt u deze afrekenen in de webshop met erkende betaalmethoden zoals iDeal, AfterPay en Mastercard.

Bouwafval recyclen in Leusden

Wij hechten veel waarde aan het correct recyclen van het bouwafval. Om die reden verwerken wij het bouwafval in uw plaats. Daarnaast besparen wij u hiermee ook van eindeloze ritjes naar de milieustraat. Om ons alvast een handje te helpen vragen wij u om rekening te houden dat er geen materialen in de container belanden die niet zijn toegestaan. Denk hierbij aan matrassen en . Daarnaast is glas, en wel toegestaan in de bouwafval container. Een uitgebreide lijst kunt u vinden op de pagina van de desbetreffende container. Indien wij merken dat er toch materialen in de container zitten die niet toegestaan zijn, zijn wij genoodzaakt hiervoor een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Leusden

Naast onze betrouwbare standaard containerservice hebben wij ook enkele extra services. Zo hebben wij ook een spoedservice, waarbij u een die voor 9u is besteld nog op dezelfde dag kan ontvangen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bouwcontainer op een te ontvangen. Voor beide services rekenen wij slechts een kleine meerprijs aan tijdens het bestelproces.