Bouwafval container Lunteren

Wanneer u van plan bent om een verbouwing of opruiming te gaan doen, kan een u enorm helpen om het afval op één plaats te verzamelen. Daarom hebben wij bij afvalcontainerbestellen.nl onze containerservice. Dit houdt in dat wij de bouwafval container tot bij u op locatie brengen en wanneer u klaar bent de container terug ophalen. Hieronder vindt u een overzicht met de verschillende containers in ons assortiment met de desbetreffende prijzen. De prijzen die u ziet zijn inclusief de huur van de containers voor 4 weken, het transport en de verwerking van het bouwafval.

Bouwafval container huren in Lunteren

Wij hanteren erg voordelige prijzen in de regio . Het bespaart je niet enkel geld, maar ook veel tijd. Wij snappen dat een verbouwing veel tijd in beslag neemt, daarom nemen wij het transport en de verwerking van het afval voor onze rekening. Wanneer u een bouwafval container bij afvalcontainerbestellen.nl bestelt, wordt de container door ons tot bij u op een gekozen locatie gebracht. Wanneer u klaar bent en de container vol zit, verwerken wij het afval voor u. Hiermee hoeft u geen eindeloze ritjes naar de milieustraat te maken.

Bouwafval recyclen in Lunteren

Bij afvalcontainerbestellen.nl vinden wij het erg belangrijk dat het bouwafval op een correcte manier verwerkt wordt. Om u daar een handje bij te helpen, hebben wij een lijst opgesteld met materialen die wel en niet zijn toegestaan in de bouwafval container. , en glas zijn materialen die wel zijn toegestaan. Accu’s, verfresten en matrassen daarentegen zijn niet toegestaan. U vindt een uitgebreide lijst van de materialen op de pagina van de desbetreffende container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Lunteren

Naast onze fijne standaard containerservice hebben wij ook enkele extra services. Zo kunt u een bouwafval container die op een doordeweekse dag voor 9u bestelt, is nog op dezelfde dag ontvangen. Dit kunt u kiezen tijdens het bestelproces in onze en kost slechts een klein bedrag extra. Daarnaast kunt u de ook op een ontvangen. Wij snappen namelijk dat u het soms doordeweeks erg druk heeft en dus enkel in het weekend tijd heeft om een verbouwing te doen. Ook deze extra service kunt u aanduiden tijdens het bestelproces tegen een kleine meerprijs.