Bouwafval container Maastricht

Woont u in de omgeving van en bent u bezig met een verbouwing, opruiming of renovatie? Dan komt daar waarschijnlijk veel gemengd afval bij vrij. Wilt u dit afval in een keer laten afvoeren en laten recyclen? Dan kunt u gebruik maken van onze containers. In onze bouwafval containers kunt u namelijk gemakkelijk al uw in kwijt. U vindt een overzicht van onze beschikbare containers en de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Maastricht

Een bouwafval container bespaart u veel tijd en energie. De wordt namelijk bij u op locatie afgeleverd en weer opgehaald zodra u de bouwcontainer heeft gevuld met al uw afval. Hierdoor hoeft u zelf niet meer eindeloos naar de milieustraat te rijden om uw afval te laten verwerken. Dit doen wij namelijk voor u!

Bouwafval recyclen in Maastricht

Het afval wat in de bouwcontainer gegooid mag worden, kan goed gerecycled worden. U kunt hierbij denken aan materialen zoals , , en glas. Al deze materialen zijn toegestaan in onze bouwafval container. In onze bouwafval container mag u geen matrassen, of autobanden weggooien. Wanneer er afval in zit dat niet is toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Een lijst met alle toegestane materialen vindt u op de pagina van de container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Maastricht

Wilt u het liefst vandaag nog beginnen met uw verbouwing? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Ook kunt u ervoor kiezen om de container op te laten bezorgen. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze en u betaald hier slechts een kleine meerprijs voor.